Scandal Wide Tip Crop 46cm by Calexotics

€ 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5340
Είδος Μαστίγια
Μήκος 46,00 cm
Υλικό Medical Grade PU
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770089489
Εξερευνήστε την άγρια και άτακτη πλευρά του εαυτού σας και κάντε πράξη τις πιο σκοτεινές και έντονες επιθυμίες σας, με το εξαιρετικό μαστίγιο τύπου ιππασίας Scandal Wide Tip Crop από την εταιρία CalExotics.

Κατάλληλο για αρχάριους, αλλά και προχωρημένους spankers, το μαστίγιο διαθέτει λεία, πεπλατυσμένη επιφάνεια, ιδανική για την επιβολή αυστηρών τιμωριών και μία άκρως στιβαρή, εντυπωσιακή λαβή από σατέν μπροκάρ ύφασμα σε κόκκινο-μαύρο, η οποία του προσδίδει μία επιπλέον νότα πολυτέλειας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει και απόλυτα σταθερό κράτημα.

Ξεκινήστε με μικρά, ήπια χαστουκάκια και όσο προχωρά το παιχνίδι τολμήστε όλο και δυνατότερα ραπίσματα, μέχρι ο γλυκός πόνος της ηδονής να κυριαρχήσει απόλυτα στις αισθήσεις, κυριεύοντας το κορμί και το μυαλό του άτακτου εραστή σας.

Στη σειρά Scandal κυκλοφορούν δύο είδη Tip Crops, ένα με πλατιά (Wide) και ένα με στενή (Split) επιφάνεια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας γούστα.

Το Scandal Wide Tip Crop είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PU (πολυουρεθάνη) πολυεστέρα και κράμα ψευδαργύρου. Καθαρίστε το με ένα αντιβακτηριδιακό Toy Spray. Μην το βρέχετε! Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό!.

Συνολικό μήκος: 45cm.


Στη σειρά Scandal κυκλοφορούν δύο είδη Tip Crops, ένα με στενή (Split) και ένα με πλατιά (Wide) επιφάνεια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας γούστα.

Το Scandal Split Tip Crop είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PU (πολυουρεθάνη), πολυεστέρα και κράμα ψευδαργύρου. Καθαρίστε το με ένα αντιβακτηριδιακό Toy Spray. Μην το βρέχετε! Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό!.

Συνολικό μήκος: 45cm.

Δείτε επίσης

Riding Black Whip by Taboom
€ 27,90
Diamond Crystal Crop 49cm Black by Sportsheets
€ 47,90
Braided Bull Whip Black by Guilty Pleasures
€ 34,60
Scandal Bull Whip by Calexotics
€ 37,90
'Sweet Sting' Riding Crop by Fifty Shades of Grey
€ 36,90
Επιστροφή στην κορυφή