Darkness Black Flogger 45cm DreamLove

€ 15,90 € 12,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8489
Είδος Floggers
Μήκος 45,00 cm
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8435565903749
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Διδάξτε στον εραστή σας την αξία της πειθαρχίας και της υποταγής με το υπέροχο Flogger, το όμορφο μαστίγιο με ουρές από την ξεχωριστή bondage συλλογή της εταιρίας Darkness.

Κατασκευασμένο από δέρμα vegan, το μαστίγιο διαθέτει μακριές, μαλακές ουρές, μικρή, στιβαρή λαβή με ανάγλυφη υφή για σταθερά, στοχευμένα χτυπήματα και βολικό λουράκι για τον καρπό φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, για άνετο κράτημα.

Είτε σας αρέσουν τα ήπια αγγίγματα, είτε προτιμάτε τα σφοδρά ραπίσματα το όμορφο αυτό αξεσουάρ θα σας προσφέρει την επώδυνη ηδονή που αναζητάτε. Μετακινήστε απαλά τις λεπτές λωρίδες του flogger στο κορμί του εραστή σας και αισθανθείτε την αφύπνιση του πόθου και της προσμονής του. Διαπραγματευτείτε τους όρους του παιχνιδιού, ορίστε μία λέξη ασφαλείας και… ανακαλύψτε τα όριά σας. Ιδανικό για όλα τα είδη παιχνιδιού.

Ένα must have αξεσουάρ για απολαυστικές spanking εμπειρίες.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Η συλλογή Darkness bondage είναι μία νέα σειρά ερωτικών bdsm. παιχνιδιών, εξαιρετικής ποιότητας, κυκλοφόρησε μόλις το 2020, η οποία απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους λάτρεις του φετίχ που επιθυμούν να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν “απαγορευμένες”, “αμαρτωλές” εμπειρίες.

Δείτε επίσης

Blaze Flogger Black/Red by Dream Toys
€ 14,88
'Please Sir' Flogger 38cm by Fifty Shades of Grey
€ 32,90   € 29,90
Tasseled Flogger Black by Guilty Pleasure
€ 16,90
OhMama Fetish Silver Rivet Fetish Flogger DreamLove
€ 19,90
Renegade Black Flogger 40cm by NS Novelties
€ 22,90   € 19,87
Επιστροφή στην κορυφή