'Tantra' Feather Teaser Red by Lelo

€ 35,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6656
Είδος Ticklers
Υλικό Διάφορα Υλικά
Μήκος 21,0 cm (+/- 5%)
Βάρος 20 gr
Προέλευση Sweden
Εταιρεία Lelo
Barcode 7350022271494
Η Σουηδική εταιρία Lelo κατασκευάζει τα πιο premium και designer μοντέλα δονητών στο κόσμο. Τα σχέδια της έχουν αποσπάσει δεκάδες παγκόσμια βραβεία. Το 2011, η Lelo αποφάσισε να επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων της με τη προσθήκη καταπληκτικών sensual accessories.

Το Tantra Feather Teaser είναι το πιο ποιοτικό tickler που διαθέτει το Bonadiva Sexshop. Κατασκευάζεται από φυσικά φτερά και από ένα συνδυασμό μέταλλου και ακρυλικού (χερούλι). Πανέμορφο σε εμφάνιση, ελαφρύ αλλά αρκετά μεγάλο, το Tantra Feather Teaser εισάγει για πρώτη φορά την έννοια του Luxury στη κατηγορία των ticklers.

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά το Tantra Teaser και το συγκρίνετε με άλλα προϊόντα, θα διαπιστώσετε τις διαφορές του. Ο "πλούτος" και η πυκνότητα των φτερών του, η ποιότητα και το design του handle (χερούλι) απλά ... δεν συγκρίνονται.

Το Tantra Feather Tickler απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν την καλύτερη ποιότητα στα Sex Toys τους. Απίθανο, τόσο σε design όσο και σε ποιότητα κατασκευής ξεχωρίζει από όλα τα προϊόντα της κατηγορίας του.

Δείτε επίσης

Small Feather Tickler Black by Guilty Pleasures
€ 7,18
Pom Pom Tickler by Bijoux Indiscrets
€ 16,90
Darkness Black Tickler 20cm DreamLove
€ 6,90   € 5,26
Small Feather Tickler Red by Guilty Pleasures
€ 6,78
Tickle me Tickler by Bijoux Indiscrets
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή