Performance VX8 Premium Penis Pump by Blush Novelties

€ 84,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7494
Είδος Τρόμπες Πέους
Εταιρεία Blush Novelties
Προέλευση U.S.A
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,70 cm
Barcode 853858007888
15 λεπτά τη φορά είναι αρκετά για να βελτιώσετε σημαντικά το μέγεθος, την αντοχή και τη διάρκεια και να αποκτήσετε τις σεξουαλικές επιδόσεις που πάντα ονειρευόσαστε! Σύμμαχός σας σε αυτή την προσπάθεια η μοναδική Performance VX8 Premium Penis Pump, η υπέροχη Αντλία Πέους με Μανόμετρο από την εταιρία Blush Novelties.

Η VX8 Premium Penis Pump διαθέτει έναν διαφανή, αεροστεγή κύλινδρο 22,9 εκατοστών με διάμετρο 5,7cm για μέγιστη άνεση και ευχαρίστηση, ο οποίος έχει χάρακα μέτρησης στο μπροστινό του τμήμα για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια της άντλησης. Στο πάνω μέρος του ξεκινά ένας εύκαμπτος σωλήνας αέρα που σας επιτρέπει να αντλείτε με ευκολία σε οποιαδήποτε θέση, ο οποίος καταλήγει σε ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο μανόμετρο / μετρητή που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε με ακρίβεια τα αποτελέσματα που θέλετε, ένα μπουτόν άμεσης αποσυμπίεσης του αέρα στον κύλινδρο και μία εργονομική λαβή, τύπου πιστόλι, η οποία θα κάνει την άντληση πραγματικό …παιχνιδάκι. Απλά πατήστε απαλά μέχρι να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο αναρρόφησης.
Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και χλιαρό νερό.
Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Για να παρατείνετε την απόλαυση, τοποθετήστε το Silicone Cock Strap που θα βρείτε στη συσκευασία στη βάση του πέους σας και συνεχίστε ακάθεκτοι το παιχνίδι.

Δείτε επίσης

Optimum Series Pistol Pump Calexotics
€ 72,90
Performance VX3 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties
€ 39,70   € 32,43
Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Ramrod Automatic Penis Pump Dream Toys
€ 48,75
Επιστροφή στην κορυφή