Renegade PSI Pump by NS Novelties

€ 58,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7577
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 30,00 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447101748
Υλικό Ακρυλικό Γυαλί
Αυξήστε το μέγεθος, τη διάμετρο και την ισχύ της στύσης σας και απολαύστε αχαλίνωτες στιγμές πάθους και ηδονής με την υπέροχη Renegade PSI Pump, τη νέα ξεχωριστή αντλία μεγέθυνσης πέους με την υπογραφή της εταιρίας NS Novelties.

Η αντλία PSI διαθέτει διαφανές κυλινδρικό σώμα από βιομηχανικής ποιότητας ακρυλικό με αριθμητικές ενδείξεις μέτρησης στην επιφάνειά του για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της στύσης σας ή της διέγερσης του συντρόφου σας και μαλακό δακτύλιο από PVC, τύπου ντόνατ, στη βάση του για απόλυτα αεροστεγή σφράγιση και εξαιρετικά απαλή αίσθηση, εύχρηστη λαβή τύπου σκανδάλης για εύκολη άντληση, ενσωματωμένο μανόμετρο για να μπορείτε να βλέπετε τα ακριβή επίπεδα πίεσης ανά πάσα στιγμή, - σημειώστε αν θέλετε τη βέλτιστη πίεση για την επόμενη φορά -εύκαμπτο σωλήνα αέρα για μέγιστη ασφάλεια και βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης για άμεση αποσυμφόρηση όταν φτάσετε στον επιθυμητό στόχο.

Κατασκευασμένη από ακρυλικό και PVC, η αντλία PSI καθαρίζει εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή με ένα ποιοτικό toycleaner. Συμβατή με οποιοδήποτε αγαπημένο λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη.

Συνολικό μήκος: 30cm, βάθος εισαγωγής: 20.0cm, συνολικό πλάτος: 6,5cm

Δείτε επίσης

Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Optimum Series Pistol Pump Calexotics
€ 72,90
Optimum Series Maximum Results Pump Set CalExotics
€ 84,00
Renegade Bolero Penis Pump Blue by NS Novelties
€ 38,90   € 34,90
Επιστροφή στην κορυφή