Penis Enlarger Smoke Menzstuff by Dream Toys

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7498
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Barcode 4890888134111
Χαρίστε ζωντάνια, δύναμη και θαυμαστό μέγεθος στο μόριό σας και ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με την εξαιρετική Penis Enlarger, τη νέα χειροκίνητη αντλία μεγέθυνσης πέους από την συλλογή Menzstuff της Dream Toys.
Σχεδιασμένη να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση, αλλά και απόλαυση, καθώς και ένα αξιοθαύμαστο μέγεθος, η Penis Enlarger είναι μία αξιόπιστη και οικονομική λύση που θα σας ενθουσιάσει.

Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το πέος σας στο άνοιγμα του κυλίνδρου και να πιέσετε την τρόμπα χειρός (φούσκα) μέχρι να δημιουργηθεί το απαραίτητο κενό αέρος, το οποίο και θα προκαλέσει αύξηση της αιμάτωσης του μορίου και κατ΄ επέκταση την επιμήκυνση του οργάνου. Όταν αγγίξετε το επιθυμητό μέγεθος, πιέστε τη βαλβίδα άμεσης αποσυμπίεσης και απολαύστε το παιχνίδι.

Η αντλία είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα toy cleaner. Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού.
Μήκος: 19cm. Διάμετρος: 5cm.

Δείτε επίσης

Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Performance VX3 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties
€ 39,70   € 32,43
Trigger Handle Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 24,90   € 19,76
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers
€ 18,80
Επιστροφή στην κορυφή