Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys

€ 74,90 € 66,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7746
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία 4 × AA
Barcode 8720365101502
Βεβαιωθείτε ότι το πέος σας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αποδώσει τα μέγιστα βγάζοντάς σας ασπροπρόσωπους με την Automatic Digital Penis Pump, τη νέα, πολυτελή αντλία μεγέθυνσης πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Εργονομικά σχεδιασμένη, εύχρηστη και λειτουργική, η εξαιρετική αυτή αντλία πέους είναι αυτόματη και διαθέτει κομψό, διαφανή κύλινδρο με αριθμητική χάραξη στην επιφάνειά του για να έχετε συνεχή οπτική επαφή με τα “τεκταινόμενα”, καπάκι από σιλικόνη για αεροστεγή σφράγιση, ψηφιακό μετρητή πίεσης (μετρούμενη σε PSI) για ακριβή αποτελέσματα και μπουτόν γρήγορης αποσυμπίεσης (air release) για άμεση ανακούφιση. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής της δημιουργείται αναρρόφηση κενού αέρος μίας ταχύτητας, η οποία προκαλεί άμεση αιμάτωση στο πέος με αποτέλεσμα την επίτευξη και διατήρηση ζωηρής στύσης, ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Μετά τη χρήση καθαρίστε την προσεκτικά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με ένα toycleaner. Χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις.

Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον ένα ελαστικό Cock Ring για τη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστή.Υλικά κατασκευής: ABS και TPE.

Μήκος κυλίνδρου: 20 cm, πλάτος: 5,9 cm
Απαιτούνται μπαταρίες 4x AA, (δεν περιλαμβάνονται).

Δείτε επίσης

Power Pump Blue by ToyJoy
€ 18,90   € 14,45
Ramrod Pistol Penis Pump Deluxe Dream Toys
€ 44,84
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Renegade Powerhouse Pump by NS Novelties
€ 98,90
Redline Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 39,80   € 32,94
Επιστροφή στην κορυφή