Ramrod Automatic Penis Pump Dream Toys

€ 48,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7745
Είδος Τρόμπες Πέους
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Μήκος 20,00 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101496
Τροφοδοσία 3 × AA
Μεγιστοποιήστε τη στύση και βελτιώστε την απόδοση και την αντοχή σας με την Automatic Penis Pump, τη νέα, πολυτελή αντλία μεγέθυνσης πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.
Εισάγετε το μόριό σας στο άνοιγμα της βάσης – ο δακτύλιος σιλικόνης θα φροντίσει να το κρατήσει αεροστεγώς σφραγισμένο - πατήστε το κουμπί ON/OFF στον πίνακα ελέγχου και στο εσωτερικό του κυλίνδρου θα δημιουργηθεί άμεσα ένα τονωτικό κενό αέρος – μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας την ένταση ισχύος της αναρρόφησης (υπάρχουν 3 διαφορετικές ταχύτητες) - κάνοντας το όργανό σας να διογκωθεί άμεσα. Σύμφωνα με πολλές ιατρικές μελέτες το κενό αέρος συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη και διατήρηση στύσης ακόμη και σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας.

Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης αέρα και ξεκινήστε το παιχνίδι. Η κλίμακα μέτρησης που υπάρχει χαραγμένη στην επιφάνεια του διαφανούς κυλίνδρου σας βοηθάει να έχετε συνεχή οπτική επαφή με τα αποτελέσματα της προόδου σας!
Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Μετά τη χρήση καθαρίστε την προσεκτικά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με ένα toycleaner. Χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις.

Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον ένα ελαστικό Cock Ring για τη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστή.
Υλικά κατασκευής: ABS και TPE.
Μήκος κυλίνδρου: 29 cm, πλάτος: 7,05cm
Απαιτούνται μπαταρίες 3x AA, (δεν περιλαμβάνονται).

Δείτε επίσης

Automatic Penis Pump by XL Sucker
€ 62,90   € 54,85
Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Trigger Handle Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 24,90   € 19,76
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Επιστροφή στην κορυφή