Executive Vacuum Pump by Calexotics

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5518
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 28,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770087164
Ανθεκτικό, εύχρηστο και αξιόπιστο σύστημα μεγέθυνσης πέους, το οποίο προσφέρει ισχυρή αναρρόφηση, υπερ-ικανοποιητικό χώρο ανάπτυξης για το μόριό σας και εργονομική λαβή άντλησης, σχεδιασμένη για χρήση με το ένα χέρι, το Executive Vacuum Pump από την εταιρία CalExotics θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας χαρίσει ανανεωμένη σεξουαλική ζωή.

Η χρήση της είναι απλή: Εισάγετε το πέος σας στον κύλινδρο και μόλις νιώσετε άνετα, πιέστε απαλά τη βάση με την στεφάνη για να δημιουργήσετε αεροστεγή σφράγιση. Ενεργοποιήστε την αναρρόφηση τραβώντας προς τα πάνω τη λαβή της αντλίας, και μέσω του χάρακα μέτρησης στο πλαϊνό τμήμα του διαφανούς κυλίνδρου, παρακολουθήστε άμεσα το αποτέλεσμα του …κόπου σας! Μόλις φτάσετε στο μέγεθος που επιθυμείτε πατήστε το κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης και διαλύστε άμεσα την αναρρόφηση.

Κατασκευασμένο από σκληρό ακρυλικό βιομηχανικού τύπου, πλαστικό ABS και μαλακή σιλικόνη, κάθε κομμάτι της Executive Vacuum Pump είναι ασφαλές για το σώμα και υγιεινό. Καθαρίζει εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή ένα ποιοτικό toycleaner. Συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό.

Το συνολικό εσωτερικό μήκος είναι 24,3cm και η διάμετρος ανοίγματος 5cm.

Δείτε επίσης

Renegade Powerhouse Pump by NS Novelties
€ 98,90
Ramrod Deluxe Penis Pump Dream Toys
€ 43,87
Power Pump Blue by ToyJoy
€ 18,90   € 14,45
Maximum Results Pump Optimum Series by Calexotics
€ 64,80
Pump Worx Max Percision Power Pump Pipedream
€ 69,90   € 60,45
Επιστροφή στην κορυφή