Performance VX3 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties

€ 39,70 € 32,43


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7493
Είδος Τρόμπες Πέους
Εταιρεία Blush Novelties
Προέλευση U.S.A
Barcode 853858007154
Μέγιστη διάμετρος 6,20 cm
Μήκος 25,50 cm
Αποκτήστε το μέγεθος των ονείρων σας και… στύση μεγάλης αντοχής και διαρκείας με την υπέροχη Αντλία Πέους Performance VX3 Enhancement Penis Pump System από την εταιρία Blush Novelties.

Απόλυτα ασφαλής για το σώμα, κατασκευασμένη από TPE, ABS πλαστικό και σιλικόνη, υλικά μη τοξικά & χωρίς φθαλικές ενώσεις, η αντλία διαθέτει διαφανή, αεροστεγή θάλαμο με χάρακα μέτρησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας, ενώ στο κάτω μέρος της ένα κάλυμμα από σιλικόνη φροντίζει για την άνετη διείσδυση και την τέλεια εφαρμογή του μορίου σας.

Τοποθετήστε το όργανό σας στον κύλινδρο και πρεσάρετε με την εργονομικά σχεδιασμένη λαβή ενεργοποίησης. Στο εσωτερικό του κυλίνδρου θα δημιουργηθεί αναρρόφηση με αποτέλεσμα το πέος σας να μεγαλώσει, να σκληρύνει και να διογκωθεί. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος πιέστε απλά τη βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης, η οποία βρίσκεται στο τέλος του σωλήνα και η πίεση θα χαθεί άμεσα, ο εύκαμπτος σωλήνας όμως θα διατηρήσει περαιτέρω την αναρρόφηση στο εσωτερικό της αντλίας για απόλαυση διαρκείας.
Για να παρατείνετε την εκσπερμάτιση, τοποθετήστε τον μαλακό δακτύλιο που θα βρείτε στη συσκευασία στη βάση του πέους σας και συνεχίστε ακάθεκτοι το παιχνίδι

Μήκος: 25,4cm. Μήκος εισαγωγής: 23,5cm. Διάμετρος: 6,35cm.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και άφθονο χλιαρό νερό.
Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Δείτε επίσης

Optimum Series Maximum Results Pump Set CalExotics
€ 84,00
Precision Intermediate Pump by Calexotics
€ 68,90
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Executive Vacuum Pump by Calexotics
€ 42,90
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Επιστροφή στην κορυφή