Ramrod Vibrating Penis Pump Dream Toys

€ 32,78


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7750
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101458
Αποκτήστε το μέγεθος και την αυτοπεποίθηση που πάντα ονειρευόσασταν με απόλυτη ασφάλεια και…χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες, με την υπέροχη Vibrating Penis Pump, την νέα, χειροκίνητη αντλία πέους με προσθαφαιρούμενο bullet δόνησης, τύπου σφαίρα, από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Με διαφανές κυλινδρικό σώμα, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει αριθμητική χάραξη για συνεχή έλεγχο της προόδου σας, ισχυρή λαβή τύπου σκανδάλη για εύκολη άντληση με το ένα χέρι, στιβαρό σωλήνα αέρα με βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης για άμεση ανακούφιση και λειτουργία ισχυρών δονήσεων πολλαπλών ταχυτήτων, μέσω της δονούμενης σφαίρας, η αντλία προσφέρει ισχυρή αναρρόφηση υψηλής έντασης για σούπερ, δυναμικές στύσεις που διαρκούν και μοναδικές, εκρηκτικές εκσπερματίσεις. Μόλις επιτευχθεί ο στόχος, εφαρμόστε το σέξι, μαλακό cock ring (περιλαμβάνεται) στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις και παρατείνετε περαιτέρω την απόλαυση.

Είναι κατασκευασμένη από ABS και TPE, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις.

Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toy cleaner ή με ζεστό νερό και σαπούνι.
Για καλύτερη αίσθηση να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό.
Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστήρι.

Μήκος κυλίνδρου: 20 cm, πλάτος: 5,9 cm.

Δείτε επίσης

Ramrod Automatic Penis Pump Dream Toys
€ 48,75
Trigger Handle Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 24,90   € 19,76
Cleaning Kit by Bathmate
€ 34,90   € 29,90
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Ramrod Pistol Penis Pump Dream Toys
€ 32,90   € 29,54
Επιστροφή στην κορυφή