Ramrod Pistol Penis Pump Dream Toys

€ 32,90 € 29,54


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7744
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101465
Κάντε στον εαυτό σας και στον/στην σύντροφό σας ένα υπέροχο δώρο απόλαυσης και χαρείτε και πάλι στιβαρές, στητές στύσεις διαρκείας και απολαυστικά μαγικό σεξ με την Pistol Penis Pump, τη νέα, πολυτελή αντλία μεγέθυνσης πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Η αντλία διαθέτει έναν διαφανή κύλινδρο με αριθμητική χάραξη στην επιφάνεια του για να παρακολουθείτε συνεχώς τα τεκταινόμενα, μία ασφαλή, εύκαμπτη βάση τύπου Donut (δακτυλίου) από σιλικόνη, η οποία περιβάλλει το άνοιγμα του κυλίνδρου και διατηρεί το μόριό σας ασφαλές και προστατευμένο, ενώ παράλληλα παρέχει απόλυτα αεροστεγή σφράγιση, μία βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης, η οποία αφαιρεί άμεσα την πίεση από τον κύλινδρο μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μία λαβή - πιστόλι - για απόλυτα σταθερό κράτημα, η οποία σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να πρεσάρετε με το ένα μόνο χέρι, αφήνοντας το άλλο ελεύθερο για… επιπλέον εξερευνήσεις.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και χλιαρό νερό ή ζεστό νερό και σαπούνι.
Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον ένα ελαστικό Cock Ring για τη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστή.
Κατασκευασμένο από ABS και TPE.
Μήκος κυλίνδρου 20cm, πλάτος 5,9cm

Δείτε επίσης

Ramrod Pistol Penis Pump Deluxe Dream Toys
€ 44,84
Big Man Pump System by Calexotics
€ 47,35
Pump Worx Beginners Power Pump by Pipedream
€ 19,80   € 17,60
Penis Enlarger Smoke Menzstuff by Dream Toys
€ 25,90
Precision Intermediate Pump by Calexotics
€ 68,90
Επιστροφή στην κορυφή