Optimum Series Pistol Pump Calexotics

€ 72,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7568
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 6,20 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770017215
Εκρηκτικοί οργασμοί, σκληρότερες στύσεις και εντυπωσιακότερα μεγέθη, όλα μέσα στην παλάμη των χεριών σας, με την εντυπωσιακή Pistol Pump, τη νέα μεγεθυντική αντλία πέους από την πολυτελή σειρά Optimum Series της εταιρίας Calexotics.

Η επανάσταση στις αντλίες “αναψυχής” είναι πλέον γεγονός! Η Pistol Pump σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα την απόκτηση διαστάσεων πραγματικού επιβήτορα, αλλά και την παροχή έντονης απόλαυσης! Η αντλία διαθέτει έναν διαφανή κύλινδρο με αριθμητική χάραξη στην επιφάνεια του για να παρακολουθείτε ιδίοις όμμασι την πρόοδό σας, στο εσωτερικό του οποίου είναι τοποθετημένη μία προσθαφαιρούμενη θήκη για το πέος με οζώδη, ανάγλυφα σημεία για έξτρα διέγερση, μία ασφαλή, εύκαμπτη βάση τύπου Donut (δακτυλίου) από σιλικόνη, η οποία περιβάλλει το άνοιγμα του κυλίνδρου και διατηρεί το μόριό σας ασφαλές και προστατευμένο, ενώ παράλληλα παρέχει απόλυτα αεροστεγή σφράγιση, μία λαβή - πιστόλι - για απόλυτα σταθερό κράτημα, η οποία σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να πρεσάρετε με το ένα μόνο χέρι, αφήνοντας το άλλο ελεύθερο, για επιπλέον εξερευνήσεις, και μία βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης, η οποία αφαιρεί άμεσα την πίεση από τον κύλινδρο, μόλις νοιώσετε έτοιμος για δράση.

Για αύξηση της αίσθησης και μεγιστοποίηση της διέγερσης να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με αρκετή ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toy cleaner και ζεστό νερό.
Υλικά: PVC ABS TPR
Διαστάσεις: 20 cm x 6 cm

Δείτε επίσης

Pump UP Pressure Touch Finger Toyz4Lovers
€ 28,90
Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics
€ 62,80
Renegade Powerhouse Pump by NS Novelties
€ 98,90
Enhance Travel Pump System by Calexotics
€ 56,90
Optimum Series Maximum Results Pump Set CalExotics
€ 84,00
Επιστροφή στην κορυφή