Ramrod Deluxe Penis Pump Dream Toys

€ 43,87


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7747
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101472
Αποκτήστε και πάλι έντονη σεξουαλική ζωή, αυτοπεποίθηση και μία επιβλητική, σφύζουσα στύση με την υπέροχη Deluxe Penis Pump, την νέα, χειροκίνητη μεγεθυντική αντλία πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Εξοπλισμένη με έναν ειδικά σχεδιασμένο διαφανή κύλινδρο με αριθμητική χάραξη στην επιφάνειά του για συνεχή οπτική επαφή με τα…τεκταινόμενα, μαλακό δακτύλιο από σιλικόνη (τύπου donut) στο κάτω μέρος του κυλίνδρου για αεροστεγή σφράγιση, εύκαμπτο σωλήνα με ενσωματωμένο μανόμετρο στη κορυφή του, για μετρήσεις ακριβείας, ισχυρή λαβή τύπου σκανδάλη, για άνετο πρεσάρισμα και βαλβίδα ταχείας αποσυμπίεσης για άμεση αποσυμφόρηση της πίεσης, η Deluxe Penis Pump θα δημιουργήσει ισχυρή αναρρόφηση στο εσωτερικό της, “γυμνάζοντας” το πέος σας και οδηγώντας σας στην επίτευξη ευμεγεθών στύσεων διαρκείας.

Η αντλία είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό και μαλακό TPE, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toy cleaner ή με ζεστό νερό και σαπούνι. Για καλύτερη αίσθηση να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό.

Για να παρατείνετε περαιτέρω τα καλά αποτελέσματα, εφαρμόστε το σέξι, μαλακό cock ring (περιλαμβάνεται) στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις και απολαύστε καυτό παιχνίδι διαρκείας! Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστήρι.
Μήκος κυλίνδρου: 20 cm, πλάτος: 5,9 cm.

Δείτε επίσης

Digital Penis Pump by XL Sucker
€ 58,90   € 49,75
Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics
€ 62,80
Redline Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 39,80   € 32,94
Ramrod Pistol Penis Pump Dream Toys
€ 32,90   € 29,54
Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Επιστροφή στην κορυφή