Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties

€ 113,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7500
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 22,80 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 853858007864
Υλικό Ακρυλικό Γυαλί
Κάντε το όπως οι επαγγελματίες και απολαύστε υπερμεγέθεις, στιβαρές, χορταστικές στύσεις με την υπέροχη Performance VX6 Vacuum Penis Pump, την νέα Αντλία μεγέθυνσης και επιμήκυνσης πέους με πιστόλι και μανόμετρο από την εταιρία Blush.

Κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, υλικό υποαλλεργικό, απόλυτα ασφαλές για το σώμα, η αντλία διαθέτει έναν ανοικτό στη βάση του, διαφανή κύλινδρο, ο οποίος επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του πέους και τη συνεχή οπτική επαφή με… τα δρώμενα και έναν εύκαμπτο σωλήνα αέρα με ακριβές μανόμετρο και βαλβίδα ασφαλείας (άμεσης αποσυμπίεσης), ο οποίος καταλήγει σε μία εξαιρετικά ποιοτική, χάλκινη λαβή, λίγες μόνο γρήγορες πιέσεις της οποίας θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες πίεσης κενού αέρα για να απολαύσετε σε λίγα μόλις λεπτά τη στύση που πάντα ονειρευόσαστε. Τοποθετήστε το μόριό σας στον κύλινδρο, πρεσάρετε με τη λαβή/σκανδάλη και μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πατήστε τη βαλβίδα αποσυμπίεσης και ξεκινήστε το παιχνίδι!

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Μετά τη χρήση καθαρίστε την προσεκτικά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με ένα toycleaner.
Μήκος αντλίας: 22,8cm. Διάμετρος ανοίγματος: 5,0cm.

Δείτε επίσης

Ramrod Vibrating Penis Pump Dream Toys
€ 32,78
Cleaning Kit by Bathmate
€ 34,90   € 29,90
Ramrod Deluxe Penis Pump Dream Toys
€ 43,87
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Pump Worx Max Percision Power Pump Pipedream
€ 69,90   € 60,45
Επιστροφή στην κορυφή