Pump Worx Max Percision Power Pump Pipedream

€ 69,90 € 60,45


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7575
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 6,00 cm
Εταιρεία Pipedream
Προέλευση U.S.A
Barcode 603912294668
Υλικό ABS Πλαστικό
Σχεδιασμένη να παρέχει την ακριβέστερη δυνατή άντληση, η υπέροχη Max-Precision Power Pump από την εργονομική σειρά Pump Worx της εταιρίας Pipedream είναι μία επαγγελματικού τύπου εξαιρετικά αποτελεσματική αντλία μεγέθυνσης πέους, η οποία παρέχει επακριβώς την πίεση που απαιτείται για να επιτευχθεί η τέλεια σε, μήκος, πάχος σταθερότητα και διάρκεια, στύση!

Απλός και εύκολος στο χειρισμό, ο διαφανής κύλινδρος είναι συναρπαστικά φιλικός στους… “ηδονοβλεπτικούς”, καθώς διαθέτει ξεκάθαρες αριθμητικές μετρήσεις στο πλάι για να παρακολουθείτε ιδίοις όμμασι την πρόοδό σας, Ένα μαλακό, αφαιρούμενο δαχτυλίδι (τύπου ντόνατ) από PVC περιβάλλει την είσοδο για άνετη, αεροστεγή εφαρμογή και φανταστική αίσθηση, συμβάλλοντας σημαντικά στη διέγερση, αλλά και στην επιμήκυνση και σύσφιξη του μορίου σας.

Μία υψηλής απόδοσης, μοναδική λαβή τύπου σκανδάλης, εφαρμόζοντας εύκολα και άνετα στο χέρι, επιτρέπει τον μέγιστο έλεγχο, ενώ ένα μανόμετρο ακριβείας ενσωματωμένο ακριβώς στο επάνω μέρος της λαβής σας δίνει την ευκαιρία να κρατάτε συνεχώς υπό έλεγχο την ποσότητα της πίεσης κενού. Τέλος, μια βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης ακριβώς από πάνω απελευθερώνει αμέσως την πίεση όταν τελειώσετε ή όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Μόλις επιτευχθεί ο στόχος, μπορείτε να εφαρμόσετε το σέξι, μαλακό δαχτυλίδι στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις για να παρατείνετε ακόμη περισσότερο την στύση σας, αλλά και να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση.

Όταν τελειώσετε, απλώς αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον εύκαμπτο σωλήνα και καθαρίστε προσεκτικά την αντλία με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner. Για βελτιωμένη αίσθηση να συνοδεύετε τη χρήση με λιπαντικό με βάση το νερό.

Ο κύλινδρος έχει μήκος 21 cm και διάμετρο 6.0 cm.

Δείτε επίσης

Digital Penis Pump by XL Sucker
€ 58,90   € 49,75
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Cleaning Kit by Bathmate
€ 34,90   € 29,90
Enhance Travel Pump System by Calexotics
€ 56,90
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Επιστροφή στην κορυφή