Mini Emma Wand Vibrator Plum Red 16.50cm by Svakom

€ 68,80 € 64,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6798
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 16,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Svakom
Barcode 6959633100820
Βιώστε μοναδικές στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης και μαγικούς, ανεπανάληπτους οργασμούς με τον εξαιρετικό Mini Emma wand vibrator, τον νέο αγαπημένο δονητή /μασάζ κάθε γυναίκας, από την εταιρία SVAKOM.

Ιδανικός για όσες προτιμούν τους μεσαίου μεγέθους δονητές/μασάζ, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν τον δυναμισμό και την ισχύ των μεγαλύτερων συσκευών, ο Mini Emma με την δονούμενη, απαλή και εύκαμπτη κεφαλή του θα διεγείρει μοναδικά τις ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας συγκλονιστικές στιγμές απόλαυσης!
Επιπλέον, το διακριτικό του μέγεθος τον καθιστά ιδανικό σύντροφο για τα ταξίδια, τις βόλτες, τις εκδρομές σας, καθώς οι μικρές του διαστάσεις ταιριάζουν τέλεια στην τσάντα και τις χειραποσκευές σας.

Εξοπλισμένος με ένα ισχυρό αλλά απόλυτα αθόρυβο μοτέρ με 5 +1 λειτουργίες δόνησης, ο Mini Emma θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.
Πάρτε τον στην κρεβατοκάμαρα σας και αφεθείτε στην απόλαυση υπέροχων “ορεκτικών ”πριν προχωρήσετε στο κυρίως… “μενού”.

Όταν θα είστε έτοιμη για εντονότερη διασκέδαση πατήστε το κουμπί S, και ο δονητής θα μεταβεί στην έξυπνη λειτουργία, οδηγώντας σας σε ανεπανάληπτα ύψη ερωτικής απόλαυσης. Νοιώστε ολόκληρο το σώμα σας να μουδιάζει από την ηδονή και να εκλιπαρεί για… περισσότερο!

Η έξυπνη λειτουργία είναι μία καινοτομία της SVAKOM, η οποία μιμείται με επιτυχία όλη τη σεξουαλική διαδικασία από τα προκαταρκτικά έως την κορύφωση, και περιλαμβάνει μια σειρά ρυθμίσεων, από ήπιο παιχνίδι μέχρι παλλόμενες, οργασμικές εκρήξεις.

Ο Mini Emma είναι ιδανικός και για χαλαρωτικό μασάζ. Όταν γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλειά, ενεργοποιήστε τον και κάντε μασάζ στους ώμους, στον αυχένα και στη μέση σας. Σε λίγη ώρα ή κούραση θα φύγει και σεις θα αισθάνεστε ανανεωμένες όσο ποτέ.

Ο Mini Emma είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου (συμπεριλαμβάνεται), για να μην μείνετε ποτέ… στην μέση, ενώ διαθέτει μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 430 mAh, η οποία φορτίζεται πλήρως σε μόλις 1,5 ώρες και παρέχει περίπου 2 ώρες συνεχούς απόλαυσης. Είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική premium σιλικόνη, εξαιρετικά φιλική στο δέρμα και είναι αδιάβροχος για καυτά σεξουαλικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Διαστάσεις: 3,8cmX16,5cm

Δείτε επίσης

Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
Sugar Rush Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,70
10 Speed Climax Bullet Black by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Επιστροφή στην κορυφή