Charmin Style Elegance 20cm Black by Toyz4Lovers

€ 52,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6851
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8056389736650
Βιώστε έντονες ερωτικές συγκινήσεις και δυναμικές κορυφώσεις με τον εξαιρετικό Charmin 'style, τον νέο Rabbit δονητή από την πολυτελή σειρά Elegance της εταιρίας Toys4Lovers

Ο εργονομικός σχεδιασμός του με τον στιβαρό άξονα με τα δύο καλοσχεδιασμένα, σέξι άκρα, το μεγαλύτερο, ελαφρώς κεκλιμένο, γεμάτο με ελκυστικές καμπύλες, ιδανικό για να διεισδύει με άνεση στην ευαίσθητη περιοχή του κόλπου, αγκαλιάζοντας τα γλυκά σημεία του κολπικού καναλιού και του μαγικού G-spot και το μικρότερο έντονο και δυναμικό, έτοιμο να τονώσει υπέροχα την πηγή του ερωτισμού σας στέλνοντας καυτά κύματα ηδονής σε όλο σας το κορμί, σε συνδυασμό με την απαλή σα μετάξι υφή, την εύκαμπτη και ευέλικτη κίνηση και το ισχυρό μοτέρ, καθιστούν τον Charmin 'style έναν πραγματικά ανεκτίμητο ερωτικό θησαυρό.

Εξοπλισμένος με έναν ισχυρό μα ταυτόχρονα αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με πολλαπλές λειτουργίες δόνησης, οι οποίες εναλλάσσονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στη βάση του δονητή για να επιλέγετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ο Charmin 'style θα σας χαρίσει αναμφίβολα αμέτρητες στιγμές έντονης απόλαυσης.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά υγιεινή, πλήρως υποαλλεργική και φιλική προς το σώμα ιατρικού τύπου σιλικόνη, ενώ είναι αδιάβροχος για να τον παίρνετε μαζί σας άφοβα στην μπανιέρα ή στο ντους. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος για να μην εξαρτάστε από μπαταρίες!

Να χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ενόχλησης αφαιρέστε τον αμέσως. Πριν την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση πλύνετε πολύ καλά το προϊόν με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος: 20,3cm, διάμετρος: 3,8cm.

Δείτε επίσης

Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Athena Rabbit with Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 117,80   € 94,80
Eclipse Rabbit Ultra 7 Rabbitronic 17cm by Seven Creations
€ 64,90   € 58,28
Duo Thruster Rabbit Pink Vibes of Love by Dream Toys
€ 97,80   € 88,90
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Επιστροφή στην κορυφή