Silk Thrill Sof Silicone Vibrator 19cm by ToyJoy

€ 67,90 € 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6873
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221821409
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Αφεθείτε στη μαγεία του αισθησιασμού και απολαύστε μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής με τον Thrill Soft Silicone G-Spot από την πολυτελή συλλογή SILK της εταιρίας ToyJoy.

Σχεδιασμένος για την ολοκληρωτική ικανοποίηση των ερωτογενών σας ζωνών, ο Thrill G-Spot Vibrator θα σας ξετρελάνει με την εργονομική του σχεδίαση, τον δυναμικό του κινητήρα και την βελούδινα απαλή, λεία και ομαλή του επιφάνεια, χαρίζοντάς σας παράλληλα αξεπέραστη άνεση και απόλαυση. Το ελαφρώς κυρτό, καμπυλόγραμμο σχήμα του, ειδικά μελετημένο για να προσφέρει τη μέγιστη εσωτερική διέγερση του κολπικού καναλιού και του μαγικού G-spot, σε συνδυασμό με το, εφοδιασμένο με 4 ταχύτητες έντασης και 6 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, ισχυρό μα εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ του και την ιδιαίτερα απαλή και ελαστική του υφή, η οποία οφείλεται στην μεταξένια υγρή σιλικόνη που “κρύβεται” κάτω από την επιφάνειά του, θα καταστήσουν τον δονητή τον ανεκτίμητο “θρύλο” της συλλογής σας.

Ο Thrill είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση του παιχνιδιού…από μπαταρίες, ενώ είναι και αδιάβροχος για να τον απολαμβάνετε και στο μπάνιο ή στο ντους. Μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε εύκολα, πατώντας ένα από τα δύο μεταλλικά κουμπιά που βρίσκονται στη βάση του και να τον απενεργοποιήσετε κρατώντας το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. Μέσω των κουμπιών μπορείτε, επίσης να επιλέξετε το πρόγραμμα της αρεσκείας σας, ή να τα χρησιμοποιήσετε και ως επαφή για τον μαγνητικό φορτιστή.(Συνδέστε το φορτιστή USB σε τροφοδοτικό με υποδοχή USB και τις μαγνητικές επαφές στα μεταλλικά κουμπιά του δονητή). Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ένα φωτάκι LED αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως το φωτάκι μένει αναμμένο.

Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε τον δονητή με ζεστό νερό ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner, στεγνώστε τον καλά και αποθηκεύστε τον ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σιλικόνης. Για καλύτερη αίσθηση να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.

Διατίθεται σε υπέροχο, girly ροζ για τα κορίτσια που λατρεύουν τα ζωηρά χρώματα! Το ιδανικό δώρο για σας και τις φίλες σας!
Μήκος δονητή: 19cm, Διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

Desire Vibrator by Calexotics
€ 29,50   € 24,80
Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
Pink Minx Vibrator by Shiri Zinn
€ 139,90
Dinky Jaimy D. Vibrator by Dream Toys
€ 68,90   € 64,68
Flexible Sweetheart with bendable shaft by Dream Toys
€ 44,80   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή