Hebe Clitoral Vibrator Red Evolution by Dream Toys

€ 48,80 € 37,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8784
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,50 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677369
Προσφέρετε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές αισθησιακής απόλαυσης με τον υπέροχο Hebe Clitoral Vibrator, τον νέο κλειτοριδικό δονητή από την κομψή συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, φινετσάτος και σέξι, σε έντονο κόκκινο της φωτιάς, ο Hebe ξεχωρίζει για την απαλή υφή, την άριστη λειτουργικότητα και τον εργονομικό του σχεδιασμό, ο οποίος αν και είναι στοχευμένος στην αποτελεσματικότερη διέγερση της κλειτορίδας σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά και για τον ερεθισμό των θηλών σας!

Το κάτω μέρος του, σε ωοειδές σχήμα, είναι λείο και ομαλό στην υφή. Στο μεσαίο τμήμα βρίσκονται τα κουμπιά χειρισμού του, ενώ το πάνω άκρο του καταλήγει σε 2 μαλακά, λαγουδίσια αυτάκια, σχεδιασμένα για να “γαργαλούν” μοναδικά τα οικεία σημεία σας, οδηγώντας σας σε οργασμικές εκρήξεις.
Επιπλέον, στο εσωτερικό του είναι κρυμμένα δύο ισχυρά, αλλά αθόρυβα μοτέρ από ένα στο κάθε αυτάκι, εξοπλισμένα με 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα πάθους ώστε να μπορείτε επιλέξετε τον τέλειο συνδυασμό για εσάς.

Ο Hebe είναι κατασκευασμένος από ιατρική σιλικόνη και abs πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ενώ είναι και αδιάβροχος((πιστοποίηση IPX7) για να τον χαίρεστε και στο μπάνιο ή το ντους!
Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε τον με ζεστό νερό ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner, στεγνώστε τον καλά και αποθηκεύστε τον ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σιλικόνης. Για καλύτερη αίσθηση να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.

Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 2 ώρες.
Μήκος: 10,6 cm – διάμετρος: 5,5 cm
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την κομψή συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys, μία πολυτελή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε έντονο κόκκινο χρώμα που θα σας ξετρελάνει με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της.

Δείτε επίσης

Rithual Shushu Pro Clit Sucker and Vibrator Red DreamLove
€ 49,70
Dinky Curved Wand Jacky O. Dream Toys
€ 98,80   € 84,90
Doxy Number 3 Wand Massager Matt Black
€ 189,40
Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
10 Speed Climax Bullet Pink 9cm by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Επιστροφή στην κορυφή