Dinky Curved Wand Jacky O. Dream Toys

€ 98,80 € 84,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8021
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 21,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365101953
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Dinky της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, χειραφετημένες γυναίκες της εποχής που πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να τα βγάζουν πέρα μόνες τους και στα καθημερινά, πρακτικά ζητήματα, είτε πρόκειται για την επισκευή του αυτοκινήτου τους, είτε για την εγκατάσταση της καινούριας τους κουζίνας.
Τα παιχνίδια της συλλογής ξεχωρίζουν για την πρακτική, κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, το βαθύ μπορντό χρώμα και τις μεγάλες, γυαλιστερές μεταλλικές λεπτομέρειες, που έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την απαλή σιλικόνη.

Απολαύστε έντονο, βαθύ, χαλαρωτικό μασάζ στα οικεία hot-spot σας με την υπέροχη Jacky O., τον νέο, στιβαρό wand massager από την κομψή συλλογή Dinky.

Δυναμικός, ζωηρός και σέξι, ο Jacky O. διαθέτει έναν ελαφρώς κυρτό, στιβαρό άξονα, για σταθερότητα και άνεση στην κίνηση, ευρεία κεφαλή με διεγερτικές ραβδώσεις για έξτρα τόνωση και έναν εύκαμπτο, ευλύγιστο λαιμό για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα καυτά σημεία ενδιαφέροντος. Στο εσωτερικό του ένας ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας, εξοπλισμένος με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, τα οποία ελέγχονται με 1 μόνο απλό κουμπί, προσφέρει με τους εντυπωσιακούς του κραδασμούς ονειρεμένες στιγμές ηδονής και μαγικές κορυφώσεις.
Το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για σόλο διέγερση αλλά και για σέξι προκαταρκτικά με τον /την σύντροφό σας.

Ο Jacky O. είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Χρόνος φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα

Μήκος: 21,5 cm. Διάμετρος: 5,72 cm

Δείτε επίσης

The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys
€ 67,90   € 58,83
10 Speed Climax Bullet Black by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Thalia Royal Fantasies Clitoral Vibrator by Dream Toys
€ 77,80   € 66,90
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
Επιστροφή στην κορυφή