Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys

€ 89,80 € 82,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8813
Είδος Wand Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,90 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101168
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Αφεθείτε στη μαγική αγκαλιά του υπέροχου Large Wand Vibrator, του νέου, πανέμορφου “μασέρ” / διεγέρτη από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys, και απολαύστε βαθιές, ολοκληρωτικές εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης.

Πολυτελής και κομψός, σε απαλό ροζ χρώμα με όμορφες, μεταλλικές λεπτομέρειες, μακριά, ραβδωτή λαβή για άνετο, σταθερό κράτημα και ακριβή στόχευση των καυτών hot-spot σας, εύκαμπτο λαιμό με λεία, ομαλή υφή για βελούδινα απαλό άγγιγμα και εξαιρετική ευελιξία στην κίνηση, ο Large Wand Vibrator θα ξυπνήσει αναμφίβολα τον κρυμμένο αισθησιασμό σας.

Βυθιστείτε στην απόλαυση με τους 5 δελεαστικούς ρυθμούς δόνησης και τις 3 ταχύτητες έντασης που ξεπηδούν από το ισχυρό μοτέρ του Wand και…κρατήστε τον απόλυτο έλεγχο της ευχαρίστησής σας με το πλήκτρο up & down (+ και –), το οποίο σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε ρυθμό στην επιθυμητή για εσάς ένταση.

Ο Large Wand Vibrator είναι κατασκευασμένος από πολυτελή λεία και μαλακή σιλικόνη και γυαλιστερό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για παιχνίδια και στο ντους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή μασάζ για τους καταπονημένους μύες.
Όταν τον χρησιμοποιείτε ως ερωτικό αξεσουάρ να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για ενίσχυση της αίσθησης και αποφυγή των ερεθισμών.
Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Χρόνος συνεχούς λειτουργίας: 1,5 ώρα
Μήκος: 24 cm. Μέγιστη διάμετρος: 4,9 cm.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!

Δείτε επίσης

Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 91,90   € 85,90
Dua Interchangeable Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 98,90
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Black by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Treasure Illinois Wand Vibrator Pink by DreamLove
€ 32,50
20 Function Wand Vibrator Rechargable Pink Loving Joy
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή