Treasure Illinois Wand Vibrator Pink by DreamLove

€ 32,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8676
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8425402156742
Γιατί η απόλαυση είναι ο προορισμός!
Όταν η δημιουργική φαντασία και η καινοτόμος σύλληψη συναντούν την πρωτοποριακή, ευφυή σχεδίαση και την άριστη λειτουργικότητα δημιουργούνται αριστουργήματα και εν προκειμένω ο εξαιρετικός Illinois Vibrator, ο εντυπωσιακός διπλός δονητής από την Treasure, ένας πραγματικός θησαυρός απόλαυσης, σχεδιασμένος για την ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του περινέου, καθώς και του μαγικού G-spot, ο οποίος ήρθε και υπόσχεται να σας χαρίσει ασύλληπτη ευχαρίστηση.

Ο Treasure διαθέτει δύο ισχυρούς, αλλά αθόρυβους κινητήρες, έναν στο υπερμέγεθες, εύκαμπτο κεφάλι του και έναν στον διεγέρτη της κλειτορίδας ή του περινέου, στον οποίο υπάρχουν ενσωματωμένες δύο προεξοχές από μαλακή σιλικόνη. Οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με 7 προγράμματα δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το αγαπημένο σας. Η λειτουργία του ελέγχεται εύκολα, μέσω δύο εύχρηστων κουμπιών αφής που βρίσκονται στο μέσο του κορμού. Επιπλέον, στην επιφάνειά του υπάρχουν εμφανείς ραβδώσεις και στο ευρύ, έντονα σχηματισμένο κεφάλι του διεγερτικές κουκίδες, για έξτρα τόνωση.

Ο Treasure είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα απαλή και ευχάριστη στην αφή. Επίσης είναι επαναφορτιζόμενος, για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό.

Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.
Σε ζωηρό ροζ-φούξια χρώμα. Διαθέτει ένδειξη φόρτισης
Μήκος: 22,2cm Διάμετρος: 4,2cm.

Δείτε επίσης

Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
Prestige Monica Wand Massager by Dream Toys
€ 82,90   € 68,63
Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
Glam Wand Vibrator Bordeaux by Dream Toys
€ 84,80   € 74,90
Glam XL Wand Vibrator Green Dream Toys
€ 118,90
Επιστροφή στην κορυφή