Glam XL Wand Vibrator Green Dream Toys

€ 118,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9005
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,90 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365101113
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Παραδοθείτε στα αισθησιακά χάδια του υπέροχου XL Wand Vibrator, του νέου, πανέμορφου “μασέρ” / διεγέρτη από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys, και απολαύστε βαθιές, καθολικές εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης.

Πολυτελής και κομψός, σε απαλό πράσινο-φυστικί χρώμα με όμορφες, μεταλλικές λεπτομέρειες, ο διεγέρτης ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα μακριά, στιβαρή λαβή, ιδανική για άνετο, σταθερό κράτημα και ακριβή στόχευση των καυτών hot-spot σας και τον εύκαμπτο λαιμό με τη λεία, ομαλή υφή, κατάλληλο για βελούδινα απαλό άγγιγμα και εξαιρετική ευελιξία στην κίνηση.

Αφεθείτε στη μαγεία των 5 αναζωογονητικών ρυθμών δόνησης και των 3 ρυθμιζόμενων ταχυτήτων και νιώστε το ξύπνημα του κρυμμένου αισθησιασμού σας να σας παρασύρει στη μέγιστη σεξουαλική κορύφωση. Κρατήστε τον απόλυτο έλεγχο της ευχαρίστησής σας με το πλήκτρο up & down (+ και –), το οποίο σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε ρυθμό στην επιθυμητή για εσάς ένταση.

Ο XL Wand Vibrator είναι κατασκευασμένος από πολυτελή λεία και μαλακή σιλικόνη και γυαλιστερό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για παιχνίδια και στο ντους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή μασάζ για τους καταπονημένους μύες.
Όταν τον χρησιμοποιείτε ως ερωτικό αξεσουάρ να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για ενίσχυση της αίσθησης και αποφυγή των ερεθισμών.
Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χρόνος φόρτισης: 240 λεπτά. Χρόνος συνεχούς λειτουργίας: 210 λεπτά
Μήκος: 29 cm. Μέγιστη διάμετρος: 5,3 cm.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε και το λίγο μικρότερο αδελφάκι του, το Large Wand Vibrator (μήκος: 24 cm. μέγιστη διάμετρος: 4,9 cm), σε απαλό ροζ χρώμα για τους λάτρεις των διακριτικότερων μεγεθών.

Δείτε επίσης

Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Ladou Touche Wand Massager by ToyJoy
€ 59,68
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
Επιστροφή στην κορυφή