Original Wand Massager by Doxy

€ 128,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7392
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 35,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 7,00 cm
Εταιρεία Doxy
Barcode 702565868780
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία AC Adapter
Το ισχυρότερο wand massager στον κόσμο που λειτουργεί με ρεύμα, τώρα αποκλειστικά στην υπηρεσία σας!

Η διαδικασία να ανακαλύπτεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα είναι αναπόσπαστο μέρος της σεξουαλικής διασκέδασης! Με τη βοήθεια του Doxy Massager η διαδικασία αυτή καθίσταται πλέον εξαιρετικά απλή, εύκολη και προπάντων απολαυστική.

Σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και συναρμολογημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Doxy ξεχωρίζει για την άψογη αισθητική του, την ποιότητα των υλικών του, την εργονομία του και την άριστη λειτουργικότητά του.

Το μυστικό της επιτυχίας του;
Το “μαγικό” κεφάλι του! (It's all about the head), το οποίο προσφέρει ισχυρές δονήσεις που διεισδύουν βαθιά στο σώμα χαρίζοντας μέγιστη χαλάρωση και ικανοποίηση. Δεν πρόκειται όμως για τις πολύβουες δονήσεις των συνηθισμένων massager που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά, αλλά για κυλιόμενους και παλλόμενους δυναμικούς κραδασμούς που ρυθμίζονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας από την χαμηλότερη ταχύτητα (περίπου 3000 RPM) έως και την ψηλότερη (περίπου 9000 RPM). Επιπλέον, είναι το μοναδικό wand με ελεγχόμενη παλμική λειτουργία.

Ο Doxy είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χυτό αλουμίνιο, ενώ το μαλακό κάλυμμα του κεφαλιού του είναι φτιαγμένο από ειδικό υποαλλεργικό ιατρικό υλικό χωρίς λάτεξ ή επιβλαβείς φθαλικούς εστέρες. Τροφοδοτείται με ρεύμα και είναι εξοπλισμένος με μονάδα τροφοδοσίας (PSU), γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ασφαλή, καθώς μέσα του ρέει σταθερό ρεύμα χαμηλής τάσης (DC), αλλά και εξαιρετικά εύχρηστο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο.

Ιδανικός για solo ή duo περιποίηση, αλλά και για βαθειά χαλάρωση. Ένα πραγματικά αξιοζήλευτο wand, κατάλληλο για γυναίκες, αλλά και ζευγάρια πρόθυμα να εξερευνήσουν τα διαφορετικά επίπεδα διέγερσης.Επιπλέον, εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό και χρειάζεστε μασάζ αθλητικού τύπου, ο Doxy είναι πραγματικά καταπληκτικός! Μετά την χρήση να τον καθαρίζετε πάντα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Χρήση: Ενεργοποιήστε το wand συνδέοντάς το στην πρίζα και πατώντας στιγμιαία το κουμπί λειτουργίας. Η ταχύτητα των δονήσεων ελέγχεται χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που φέρουν τα θετικά και αρνητικά σύμβολα.

Υλικό: ABS - Σιλικόνη - Αλουμίνιο - PVC

Διαθέτει καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 3m., καθώς και ευρωπαϊκό βύσμα.

Διαθέτει 12 μήνες εγγύηση έναντι ελαττωμάτων και βλάβης.

Μήκος: 35cm. Διάμετρος 7cm.

Δείτε επίσης

Sexy Sucking Duckface Pulse Stimulator ToyJoy
€ 44,90
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Classic Clitoral Bullet 9cm Red by Toyz4Lovers
€ 9,50
10 Speed Climax Bullet Pink 9cm by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Dance the Night Away Pulse Stimulator ToyJoy
€ 48,90   € 42,90
Επιστροφή στην κορυφή