Glam Strong Bullet Vibrator Bordeaux by Dream Toys

€ 48,80 € 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8815
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,10 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100918
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Απολαύστε ονειρεμένα προκαταρκτικά και συναρπαστικές κορυφώσεις με το υπέροχο Strong Bullet Vibe, το νέο υπέρκομψο δονητάκι τύπου σφαίρα από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys.

Ζωηρό και σέξι, σε αριστοκρατικό μοβ-μελιτζανί χρώμα, μικρό, διακριτικό μέγεθος, και βελούδινα απαλή, ομαλή υφή, το Glam bullet vibe είναι εξαιρετικά εύχρηστο, καθώς η εργονομική του σχεδίαση με την ελαφρώς στρογγυλεμένη άκρη, ιδανική για εύκολη διείσδυση και τον συμπαγή κορμό, τού επιτρέπει να ανακαλύπτει τα σωστά σημεία… χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Επιπλέον, το αποσπώμενο δονητάκι 7 λειτουργιών (3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης), με το οποίο είναι εξοπλισμένο, θα σας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο ευδαιμονίας, αμέσως μόλις η άκρη του δακτύλου σας πιέσει το απλό touch button κουμπί στο κάτω μέρος του και ξεκινήσουν οι ισχυρές δονήσεις.

Το Glam bullet vibe είναι κατασκευασμένο από λεία και απαλή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX6), ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρόνος φόρτισης: 50 λεπτά. Χρόνος αδιάλειπτης χρήσης: 45 λεπτά

Το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.

Μήκος: 10,5 cm. Διάμετρος: 2,1 cm

Δείτε επίσης

10 Speed Climax Bullet Black by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
Love Breeze Air Pulse Stimulator Ice Blue by Satisfyer
€ 42,90
Vulva Lover 2 Air Pulse & Vibration Blue by Satisfyer
€ 56,90   € 48,90
Επιστροφή στην κορυφή