Rithual Kama Remote Controlled Partner Stimulator Black DreamLove

€ 68,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9159
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8435565909505
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο απόλαυσης και βιώστε ανεπανάληπτες, συγκλονιστικές κορυφώσεις με τον υπέροχο Kama Remote Controlled Partner Stimulator τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή για ζευγάρια με χειριστήριο από την εταιρία Rithual.

Λιτός και διακριτικός και ταυτόχρονα άκρως πολυτελής και εντυπωσιακός, σε κλασικό μαύρο χρώμα, ο Kama ξεχωρίζει για την υψηλή τεχνολογία, την άριστη λειτουργικότητα και την πρωτοποριακή σχεδίαση, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διείσδυση δονητή και πέους, προσφέροντας ισχυρή διέγερση και πολλαπλάσια ικανοποίηση και στους δύο ερωτικούς συντρόφους. Επιπλέον, το εργονομικό σχήμα U τού επιτρέπει να εισχωρεί εύκολα στον κόλπο χωρίς να τον τραυματίζει, δημιουργώντας παράλληλα πρόσθετη στεγανότητα και έντονη πίεση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης, μπορεί να “μετασχηματισθεί” ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες της στιγμής - μεγιστοποιώντας περαιτέρω την απόλαυση. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειτοριδικός δονητής για εξωτερική διέγερση, ως αποκλειστικός βοηθός για solo συνεδρίες ή και να φορεθεί κάτω από τα αγαπημένα σας εσώρουχα απογειώνοντας κάθε σας στιγμή!

Ο δονητής διαθέτει δύο λείες, στρογγυλεμένες άκρες, η μία εκ των οποίων είναι αρκετά μεγαλύτερη σε διάμετρο από την άλλη, εκεί όπου βρίσκονται και τα κουμπιά λειτουργίας. Η στενή άκρη τοποθετείται στον κόλπο, αφήνοντας αρκετό χώρο για να διεισδύσει και το πέος, ενώ η πλατύτερη αγκαλιάζει την κλειτορίδα τονώνοντάς την απολαυστικά. Ο χειρισμός του παιχνιδιού μπορεί να γίνει και από το ασύρματο χειριστήριο για ακόμη εντονότερη απόλαυση. Παραδώστε τον έλεγχο στον / στην σύντροφό σας και αφήστε τον /την να… κάνει παιχνίδι!

Ο Kama Rithual κρύβει στο εσωτερικό του δύο πολύ ισχυρά, αλλά αθόρυβα μοτέρ, εξοπλισμένα με δέκα διαφορετικά μοτίβα δόνησης, ώστε να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος για απόλαυση και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Για βέλτιστη αίσθηση να τον συνδυάζετε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε ενδελεχώς με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Δείτε επίσης

OHMama! Thimble Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 24,90   € 20,90
Caresse Legend Wand Massager Pink by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Cotton Candy Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,90
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
Επιστροφή στην κορυφή