Love Nest Pink Couple Vibrator by Toyz4Lovers

€ 48,70


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7662
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Toyz4Lovers
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Italy
Barcode 8056389734441
Αφεθείτε στη μαγεία της ταυτόχρονης διέγερσης και απολαύστε συγκλονιστικούς, οργιώδεις οργασμούς με τον υπέροχο Love Nest Pink, τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή για ζευγάρια από την εταιρία Toyz4Lovers.

Πολυτελής, κομψός και φινετσάτος, με εξαιρετικά πρωτοποριακή σχεδίαση, τέλεια εφαρμογή και μεταξένια απαλή αίσθηση, ο δονητής Love Nest είναι το απόλυτο ερωτικό αξεσουάρ για τα μοντέρνα ζευγάρια του σήμερα που δεν διστάζουν να πειραματίζονται και να εξερευνούν τα όριά τους.

Το ευλύγιστο, εργονομικό σχήμα U τού επιτρέπει να εισχωρεί εύκολα στον κόλπο χωρίς να τον τραυματίζει, ενώ παράλληλα τον καθιστά τέλειο για την ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου, του σημείου g, αλλά και του πέους, αφού τα δύο ισχυρά μοτέρ που βρίσκονται στις άκρες του έχουν την ικανότητα να διαχέουν δυνατούς κραδασμούς στα “επίμαχα σημεία”, αλλά και στο αντρικό μόριο, μιας και το λεπτό σχήμα του, επιτρέπει την διείσδυση και των δύο “εργαλείων”.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Love Nest και για anal sex, αλλά και συνδυαστικά με κάποιο άλλο dildo ή μόνο για κλειτοριδική διέγερση. Η επιλογή είναι δική σας!
Ο δονητής διαθέτει 4 διαφορετικές ταχύτητες δόνησης και 6 προγράμματα. Ελέγχεται είτε μέσω του ασύρματου χειριστηρίου, είτε και χωρίς αυτό, μέσω του μπουτόν στο επάνω μέρος του παιχνιδιού. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ασφαλείας, η οποία διασφαλίζει την ελεγχόμενη λειτουργία του, αφού για να ξεκινήσει το παιχνίδι, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα για 7 δευτερόλεπτα περίπου, το εν λόγω κουμπί.

Είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Είναι αθόρυβος, αδιάβροχος, πλένεται εύκολα, με ζεστό νερό και σαπούνι και δεν κρατάει μύκητες. Τέλος, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου usb και στην συσκευασία περιλαμβάνονται ο φορτιστής, αλλά και η μπαταρία του κοντρόλ. Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Εμβέλεια χειριστηρίου: έως 15m.
Μήκος: 10 cm Διάμετρος: 2,5 cm

Δείτε επίσης

Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
Julie Powerful Vibrating Anal & G-spot Plug 10cm by Svakom
€ 74,80
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Glam Dual Wand Vibrator Black Dream Toys
€ 79,80   € 69,80
Candice Charistmatic G Spot Vibrator by Dream Toys
€ 66,90
Επιστροφή στην κορυφή