Glam Couples Vibrating by Dream Toys

€ 76,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8810
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101137
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Αφεθείτε στο πάθος και βιώστε μαζί με το ταίρι σας ανεπανάληπτες εμπειρίες σεξουαλικής ευδαιμονίας με τον υπέροχο Couples Vibrator τον νέο δονητή με ασύρματο χειριστήριο από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys.

Άνετος, κομψός και σέξι, σε ζωηρό πορτοκαλί, ο Glam Couples διαθέτει ευέλικτη, εργονομική σχεδίαση, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διείσδυση δονητή και πέους, προσφέροντας μεγαλύτερη διέγερση και στους δύο ερωτικούς συντρόφους.
Το στενό, ελαφρά βολβοειδές άκρο, τοποθετείται στον κόλπο, αφήνοντας αρκετό χώρο για να διεισδύσει και το πέος, ενώ το ευρύ, γεμάτο ραβδώσεις άκρο αγκαλιάζει την κλειτορίδα τονώνοντάς την απολαυστικά.

Στο εσωτερικό του vibe φωλιάζουν δύο ισχυροί κινητήρες, εξοπλισμένοι με 7 διαφορετικά προγράμματα (4 έντονα μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες) για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο.
Η ενεργοποίηση /απενεργοποίηση των προγραμμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από τον δονητή, όσο και από το ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο έχει εμβέλεια 10m. Παραδώστε τον έλεγχο στον / στην σύντροφό σας και αφεθείτε στις ορέξεις τους

Ο Glam Couples είναι κατασκευασμένος από 100% υψηλής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα ενώ το χειριστήριο από άριστης ποιότητας ABS και είναι αδιάβροχος για ατελείωτα παιχνίδια και στο νερό. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος με USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς διακοπές.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.

Το τηλεχειριστήριο περιέχει μπαταρία CR2032. Δεν είναι αδιάβροχη!
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρες. Χρόνος χρήσης: 50 λεπτά
Μήκος: 8,5cm. Διάμετρος: 2,5cm

Δείτε επίσης

10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Luna 2 Flexible G Spot Vibrator purple by Toyoy
€ 39,70
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Επιστροφή στην κορυφή