Glam Bold Travel Wand Vibrator Bordaeux Dream Toys

€ 94,70 € 83,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8952
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 6,60 cm
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100475
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Ανακαλύψτε τη μαγεία της αυτοϊκανοποίησης και μετατρέψτε τη βαρετή καθημερινότητα σε πηγή αγνής, “καθαρής” ευχαρίστησης με τη βοήθεια του εξαιρετικού Bold Travel Wand του νέου, υπέροχου “μασέρ” / διεγέρτη από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό και διακριτικό, σε όμορφο μοβ-μελιτζανί χρώμα, με κομψές, μεταλλικές λεπτομέρειες, το Bold Wand διαθέτει μικρή, άνετη λαβή για σταθερό κράτημα, εύκαμπτο λαιμό για απόλυτη στόχευση των…σημείων ενδιαφέροντος και μία εξαιρετικά ευμεγέθη, στρογγυλή κεφαλή με λεία, ομαλή υφή, ειδικά μελετημένη να αγκαλιάζει τους πολύτιμους θησαυρούς σας.

Βυθιστείτε στην έκσταση που σας προσφέρουν τα 5 ρυθμικά μοτίβα δόνησης, επιλέξετε μία από τις 3 διαθέσιμες ταχύτητες και προσαρμόζοντας την ένταση του ρυθμού στις προσωπικές σας ανάγκες με το απλό πάτημα των κουμπιών + και –εξασφαλίστε ένα εξατομικευμένο ταξίδι προς την σεξουαλική εκπλήρωση που θα σας αφήσει με… κομμένη την ανάσα!
Ιδανικό και για την τόνωση των θηλών, των όρχεων και της βαλάνου του πέους.

Το Bold Travel Wand είναι κατασκευασμένο από λεία και απαλή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και γυαλιστερό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX6), ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Χρόνος αδιάλειπτης χρήσης: 1,5 ώρα

Το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.

Μήκος: 18cm. Διάμετρος: 6,6 cm

Δείτε επίσης

10 Speed Rabbit Ears Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Doxy Number 3 Wand Massager Matt Black
€ 189,40
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Pearl Diver Air Pulse Stimulator & Vibration Green by Satisfyer
€ 47,90
10 Function Bullet Vibrator Obsidian Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή