OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove

€ 20,90 € 19,16


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9020
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Spain
Τροφοδοσία 3 × LR44
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565925628
Για συναρπαστικές εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης επιλέξτε τον υπέροχο Finger Rabbit Vibrator Pink τον νέο, mini rabbit δονητή, από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama της εταιρίας Dream Love.

Κομψός και αισθησιακός, σε κοριτσίστικο ροζ χρώμα, διακριτικό μέγεθος, και βελούδινα απαλή υφή, ο Finger Rabbit Vibrator Pink είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, αφού είναι σχεδιασμένος να προσαρμόζεται τέλεια στο δάχτυλό σας, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες διέγερσης, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύστοχος, καθώς με τα τρυφερά αυτάκια κουνελιού μπορεί και ανακαλύπτει εύκολα τα σωστά σημεία… χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Επιπλέον, ένα ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ (λιγότερο από 60db) εξοπλισμένο με ισχυρή δόνηση θα ικανοποιήσει με τις δυναμικές του κινήσεις και τις πιο απαιτητικές από εσάς, χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας

Ο Finger Rabbit Vibrator Pink ς είναι κατασκευασμένος από λεία, ομαλή σιλικόνη, και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6 ) για παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 9,7cm x 5cm

Δείτε επίσης

OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Lilac DreamLove
€ 22,90
Love Breeze Air Pulse Stimulator Copper by Satisfyer
€ 42,90
Single Speed Silver Bullet Vibrator 8.80cm by Loving Joy
€ 12,90
Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Blue by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Επιστροφή στην κορυφή