Grey Greedy Girl Slimline Rabbit Vibrator by Fifty Shades of Grey

€ 89,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6527
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060680311150
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Προέλευση United Kingdom
This is too much- all this overstimulation, everywhere. My body starts to climb, and on my knees, I'm unable to control the buildup. Oh my...

Αυτό είναι πάρα πολύ - όλη αυτή η υπερδιέγερση, παντού. Το σώμα μου αρχίζει να ανελίσσεται και στα γόνατά μου, δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ένταση που συσσωρεύεται . Ω Θεέ μου...

Premium, πολυτελής rabbit δονητής, μέλος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Gray, ο Greedy Girl Slimline vibe είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο ηδονής, σχεδιασμένο να προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές διπλής απόλαυσης στις μοντέρνες γυναίκες του σήμερα που τολμούν να πειραματίζονται και να εξερευνούν τα ερωτικά τους θέλω χωρίς ταμπού και αναστολές.

Βελούδινα απαλός, με ομαλή και λεία υφή, εργονομική σχεδίαση και δυναμική ισχύ, ο Greedy Girl διαθέτει έναν λεπτό, καμπυλόγραμμο, απόλυτα σταθερό και στιβαρό άξονα, ο οποίος εισάγεται με ευκολία στον κόλπο και βρίσκει σχεδόν αβίαστα το πολύτιμο σημείο g πειράζοντάς το γλυκά, ενώ παράλληλα διεγείρει κατά τη διάρκεια της διείσδυσης και το πλούσιο άνω τοίχωμα του κόλπου, καθώς επίσης και ένα μικρότερο rabbit στέλεχος, τοποθετημένο ακριβώς από κάτω, τα μικρά αυτάκια του οποίου, στραμμένα προς τα επάνω, στο σημείο της κλειτορίδας, συσπώνται και τρεμοπαίζουν παιχνιδιάρικα χαρίζοντας αδιάλειπτα ηδονή.

Ο Greedy Girl διαθέτει δύο ανεξάρτητα, σχεδόν αθόρυβα μοτέρ, ένα στον άξονα και ένα στον κλειτοριδικό διεγέρτη, τα οποία ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού στην βάση του δονητή για εύκολη πρόσβαση. Ο κινητήρας του κεντρικού άξονα είναι εφοδιασμένος με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης (σταθερή, ασταθής, παλλόμενη, κλιμακωτή) και 3 ισχυρές ταχύτητες, ενώ το μοτέρ του rabbit στελέχους προσφέρει 3 σταθερές ταχύτητες έντασης για αδιάλειπτη διέγερση.

Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου (συμπεριλαμβάνεται), για να μην μείνετε ποτέ στην μέση…από μπαταρίες και μπορεί να τροφοδοτηθεί πολύ εύκολα μέσω υπολογιστή ή συμβατού adapter για να τον παίρνετε μαζί σας και στα ταξίδια ή τις εκδρομές σας. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες και αποδίδει μία ώρα συνεχούς παιχνιδιού.

Κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική και υγιεινή premium σιλικόνη, εξαιρετικά φιλική στο δέρμα, ο δονητής είναι αδιάβροχος για ερωτικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.
Θα τον παραλάβετε με μία κομψή τσάντα αποθήκευσης.

Μέρος της επίσημης συλλογής “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι”, η οποία έχει την έγκριση του συγγραφέα E L James.

Μήκος: 24,0 cm, μήκος διείσδυσης: 13,5 cm, διάμετρος: 2 cm

Δείτε επίσης

Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Triton Rabiit Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 96,90   € 78,85
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 66,44
Επιστροφή στην κορυφή