Double Flex Rabbit Vibrator Black by Satisfyer

€ 62,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7876
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 4061504002583
Διπλή η καμπύλη διπλή και η διασκέδαση! Αφεθείτε στην απόλαυση της “ολιστικής” ικανοποίησης με τον υπέροχο Double Flex, τον νέο επαναφορτιζόμενο Rabbit- δονητή της εταιρίας Satisfyer και δώστε στην ερωτική σας ζωή… νέα διάσταση.

Κομψός, αισθησιακός και σέξι, με εργονομική σχεδίαση και άριστες λειτουργικές επιδόσεις, ο Double Flex είναι εξοπλισμένος με 3 ισχυρούς, αλλά αθόρυβους κινητήρες, έναν στο κύριο σώμα για τόνωση του μαγικού σημείου G και από έναν σε κάθε “αυτάκι” για έντονη διέγερση της κλειτορίδας και των χειλιών του αιδοίου. Διαθέτει 12 λειτουργίες δόνησης, τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε είτε από το ίδιο το παιχνίδι - διαισθητικά μέσω του χειριστηρίου- είτε από την δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect από iOS και Android στο smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας.

Χρήση: συνδέστε τη συσκευή σας με την δωρεάν εφαρμογή και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσικής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας.

Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Ο Double Flex είναι κατασκευασμένος από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη υψηλής ποιότητας, η οποία βελτιστοποιεί τους κραδασμούς, είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και ευέλικτος, ενώ χάρη στην τεχνολογία Silikon Flex, αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες σας χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτη αίσθηση απαλότητας.
Επιπλέον, χάρη στην αδιάβροχη κατασκευή του (IPX7), καθαρίζεται εύκολα και μετά από μια δύσκολη μέρα θα σας χαλαρώσει ευχάριστα στην μπανιέρα σας για να σας ικανοποιήσει με τη συνοδεία ενός χαλαρωτικού αφρόλουτρου.

Για μια πιο αισθησιακή εμπειρία, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αρκετή ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό.

Όταν ξεφορτιστεί “γεμίστε” τις ενσωματωμένες Li-ion μπαταρίες του με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB.

Εύκολος στη χρήση, κατάλληλος ακόμα και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια.
15 χρόνια εγγύηση

Διαστάσεις: 20,1cm x 5,3cm x 4,2cm

Δείτε επίσης

Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
Aphrodite Triple Rabbit Vibrator Pink by ToyJoy
€ 72,60
Love Rabbit Jingle Fiesta Vibrator by ToyJoy
€ 44,80
Love Rabbit Grove Parade Vibrator by ToyJoy
€ 44,90   € 35,90
Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 67,90
Επιστροφή στην κορυφή