Dinky Jimmy K. Duo Rabbit Vibrator by Dream Toys

€ 82,90 € 71,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7985
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101960
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Dinky της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, χειραφετημένες γυναίκες της εποχής που πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να τα βγάζουν πέρα μόνες τους και στα καθημερινά, πρακτικά ζητήματα, είτε πρόκειται για την επισκευή του αυτοκινήτου τους, είτε για την εγκατάσταση της καινούριας τους κουζίνας.

Κομψά και πρακτικά, με άψογη λειτουργικότητα και μοντέρνα εμφάνιση, σε υπέροχο, βαθύ μοβ με μεγάλα, γυαλιστερά, μεταλλικά μέρη, τα οποία έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την βελούδινα απαλή σιλικόνη, τα παιχνίδια της σειρά έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια γυναίκα για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της

Παραδοθείτε στον σαγηνευτικό ρυθμό της διπλής απόλαυσης με τον υπέροχο Jimmy K. τον νέο, rabbit δονητή από την πολυτελή συλλογή Dinky της εταιρίας Dream Toys

Ζωηρός, παιχνιδιάρικος και σέξι, με μεταξένια, απαλή υφή, πρωτοποριακή σχεδίαση και λειτουργία, ο Jimmy K διαθέτει έναν στιβαρό άξονα με ευρεία, ωοειδή κεφαλή για άνετη διείσδυση και γρήγορο εντοπισμό και τόνωση του μαγικού g-spot και ανάγλυφη επιφάνεια με έντονες πτυχώσεις για έξτρα διέγερση, καθώς και ένα μικρότερο στέλεχος, το οποίο αγκαλιάζει υπέροχα την πηγή του ερωτισμού στέλνοντας καυτά κύματα ηδονής σε όλο το κορμί. Στο εσωτερικό του υπάρχουν 2 υψηλής απόδοσης μοτέρ, τα οποία είναι εφοδιασμένα με 3 ταχύτητες και 7 ρυθμούς δόνησης μεταφέροντας την ευχαρίστηση σε υψηλότερη συχνότητα.

Ο Jimmy K είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος: 19,5 cm, διάμετρος: 3,8 cm

Δείτε επίσης

Hera Red Evololution Double Rabbit by Dream Toys
€ 72,90   € 59,68
Castalia Rabbit Royal Fantasies Dream Toys
€ 82,90   € 69,73
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Cocky Rabbit Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 78,90
Caresse Ardore Rabbit Vibrator 19cm by ToyJoy
€ 75,90   € 68,90
Επιστροφή στην κορυφή