Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys

€ 38,90 € 32,68


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8738
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία DreamLove
Τροφοδοσία 2 × AAA
Barcode 8720365102561
Απολαύστε μαγικές στιγμές διπλής διέγερσης με τον υπέροχο Rabbit Silicone Vibrator νέο δονητή τύπου κουνελάκι από τη νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, παιχνιδιάρικος και σέξι, σε ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ-φούξια, με φίνο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα, ο δονητής είναι ιδανικός για παιχνίδια solo ή duo.

Ο Rabbit Silicone Vibrator είναι εξοπλισμένος με έναν ελαφρά κυρτό, δυναμικό και στιβαρό άξονα με διακριτές ραβδώσεις στην επιφάνεια, τοποθετημένες έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η διέγερση, εύκαμπτη, ωοειδή κεφαλή, η οποία εξυπηρετεί την άνετη διείσδυση και τον γρήγορο εντοπισμό και ερεθισμό του μαγικού g-spot και ένα μικρότερο, αλλά ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο στέλεχος, με κοντά αυτάκια, το οποίο στοχεύει την κλειτορίδα, χαρίζοντας ονειρεμένους, οργασμούς.

Στα συν του και ο ισχυρός, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβος κινητήρας του, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με 5 προγράμματα δόνησης και 3 διαφορετικές ταχύτητες, τα οποία ελέγχονται εύκολα από τα 2 κουμπιά του, για να επιλέγετε κάθε φορά τους αγαπημένους σας συνδυασμούς.

Ένα διακοσμητικό ασημένιο δαχτυλίδι στη βάση του χαρίζει το απαραίτητο touch πολυτέλειας.
Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και ABS, υλικά που του προσδίδουν υπέροχα βελούδινη υφή, ενώ είναι και αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια στο νερό.

Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Μήκος: 17cm. Διάμετρος: 3cm.
Για τη λειτουργία του απαιτούνται 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).
Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε επίσης

Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Ina Wave Cerise by lelo
€ 175,90
Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή