Sofia Red Evolution by Dream Toys

€ 67,90 € 56,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7384
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100888
Απολάυστε υπέροχη, διπλή διέγερση με την κόκκινη φωτιά, τον νέο πανέμορφο Duo Vibrator Sofia από την καυτή συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys.

Η Sofia είναι εφοδιασμένη με έναν στητό, αλλά ιδιαίτερα εύκαμπτο κορμό και μία στρογγυλεμένη, καμπυλόγραμμη κεφαλή, η οποία θα απογειώσει τη διέγερση στο σημείο G, ενώ ένα μικρότερο στέλεχος, στο μπροστινό τμήμα, θα διεγείρει ταυτόχρονα την κλειτορίδα σας, στέλνοντάς σας ανεπανάληπτα κύματα οργασμού.

Η Sofia είναι εφοδιασμένη με 2 ισχυρούς κινητήρες, έναν στην κορυφή του άξονα και έναν στον διεγέρτη της κλειτορίδας. Ο κινητήρας του άξονα διαθέτει 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, ενώ ο κινητήρας του κλειτοριδικού διεγέρτη 3 επιπλέον ταχύτητες δόνησης.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο κάτω μέρος του πάνελ. Για να αλλάξετε το πρόγραμμα δόνησης στον κινητήρα του κεντρικού άξονα , πατήστε σύντομα το μεσαίο πλήκτρο. Για να ξεκινήσετε/αλλάξετε την ταχύτητα δόνησης στον διεγέρτη της κλειτορίδας πατήστε σύντομα το επάνω πλήκτρο.

Η Sofia είναι κατασκευασμένη από λεία και απαλή σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενη με μαγνητικό καλώδιο USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και είναι αδιάβροχη για χαλάρά παιχνίδια και στο νερό. Ιδανική για solo αλλά και duo συνευρέσεις.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1,5 ώρες
Συνολικό μήκος: 20,8 cm, διάμετρος: 3,5 cm

Δείτε επίσης

FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 67,90
Exciting Love Rabbit Vibrator Purple by ToyJoy
€ 68,90   € 59,80
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Splendor Luz Rabbit Vibrator 17cm Black by ToyJoy
€ 68,90   € 62,80
Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys
€ 38,90   € 32,68
Επιστροφή στην κορυφή