Remote Tri-Pleaser Double Penetration Pink by Dream Toys

€ 52,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8762
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676102
Δοκιμάστε την αμαρτωλή… τριπλέτα της απόλαυσης και αποχαιρετίστε για πάντα τις βαρετές και ανιαρές ερωτικές συνευρέσεις με το ξεχωριστό Remote Tri Pleasurer, τον νέο τριπλό δονητή για το σημείο G, την κλειτορίδα και τον πρωκτό από την μοντέρνα συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, δυναμικός και μοντέρνος σε απαλό girly ροζ, ο δονητης θα σας ξετρελάνει με τα αξιοσημείωτα προσόντα του. Το κεντρικό του στέλεχος σε σχήμα πέους, φιλοτεχνημένο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στη βάλανο, είναι κυρτό και κεκλιμένο προς τα μέσα σαν ένας μικρός ανοιχτός γάντζος ώστε να παρέχει ευκολότερη πρόσβαση στο σημείο G, ενώ το στέλεχος που εφάπτεται στην κλειτορίδα με τη λεία υφή και το πολύ ιδιαίτερο σχήμα, είναι μελετημένο να μεταδίδει τη δόνηση ακόμα και με την πιο απαλή επαφή. Το πρωκτικό εξάρτημα είναι και αυτό ένα μίνι αντίγραφο πέους με προτεταμένη βάλανο, το οποίο θα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες της… οπισθοφυλακής σας.

Ο Remote Tri Pleasurer διαθέτει ένα ισχυρό μοτέρ εφοδιασμένο με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα αφαιρούμενο bullet, τοποθετημένο στη βάση του κυρίως στελέχους, μέσω του οποίου διαχέονται οι δονήσεις σε ολόκληρο τον δονητή, Ελέγχεται εύκολα με το ασύρματο χειριστήριο, εμβέλειας 10 μέτρων για παιχνίδια με το ταίρι σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από ιατρική σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας, πολύ απαλή στο άγγιγμα και το χειριστήριο από πλαστικό ABS. Είναι πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), για να μην καθυστερείτε την απόλαυση, ενώ είναι και αδιάβροχος, για παιχνίδια και στο νερό.

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Μήκος: 9 cm. Διάμετρος: 3 cm

Δείτε επίσης

Mr Dixx Bad Boy 16.50cm Vibrator by Dream Toys
€ 43,90   € 29,80
Real Rapture Vibrator Brown 23cm by Toyz4Lovers
€ 64,90   € 49,70
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Natural by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Real Stuff 17.80cm Feeling Vibrator by Dream Toys
€ 29,70   € 22,90
Penetrating Pleasures No2 Black by Seven Crerations
€ 18,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή