Master Ben Cyber Silicock 24cm Vibrator DreamLove

€ 110,90 € 89,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9146
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Εισαγόμενο 16,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402157831
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα συλλογή δονούμενων ομοιωμάτων πέους με τηλεχειριστήριο Cyber Silicock σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ομοιώματα Cyber Silicock είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, μη πορώδη σιλικόνη, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων, ιδανική για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις. Στη βάση τους υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία τα σταθεροποιεί σε κάθε λεία επιφάνεια για ατελείωτες ώρες hands free παιχνιδιού.
Συμβατά με ζώνες strap-on!

Εξερευνήστε τις kinky φαντασιώσεις σας με τον υπέροχο Master Ben, τον νέο ρεαλιστικό δονητή/ ομοίωμα από την Cyber Silicock.

Η βελούδινα απαλή υφή και η ρεαλιστική του σχεδίαση με τον εντυπωσιακής διαμέτρου, μακρύ, ευθυτενή, ευέλικτο κορμό, στην επιφάνεια του οποίου έχουν αποτυπωθεί έντονες φλέβες και πτυχώσεις, την ζουμερή βάλανο και τα καλοφτιαγμένα ενιαία μπαλάκια, θα σας προσφέρουν απεριόριστη διασκέδαση.
Στο εσωτερικό του υπάρχει ισχυρός κινητήρας, εξοπλισμένος με 7 διαφορετικά μοτίβα δόνησης παράλληλα με ένα διεγερτικό σύστημα κίνησης Πάνω – Κάτω, λειτουργίες, οι οποίες ελέγχονται μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου. Ενεργοποιήστε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα και χαρίστε στον εαυτό σας και στον /στην σύντροφό σας μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία.

Ο Master Ben είναι επαναφορτιζόμενος μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης, ενώ διαθέτει και αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, αποτελώντας ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Κουμπί με LED φωτισμό.

Συνολικό Μήκος: 23,88cm
Μήκος εισαγωγής: 16,5 cm
Διάμετρος εισαγωγής: 4,3 cm

Δείτε επίσης

Get Real Large Realistic Vibrator 24cm Purple by ToyJoy
€ 32,90   € 28,80
Get Real Clitoral Realistic Vibrator 21cm Black by ToyJoy
€ 27,90   € 24,80
Real Stuff Realistic Rotating Vibrator 22cm with Remote by Dream Toys
€ 69,80   € 49,80
Get Real Mini Realistic Vibrator White by ToyJoy
€ 24,90   € 17,50
Real Feel Deluxe 23cm Suction Cup by Pipedream
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή