Ours Weekender Kit by Calexotics

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4673
Είδος Sensual Kits / Love Balls
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770085153
Κουραστήκατε από τα ίδια μονότονα παιχνίδια με τον σύντροφό σας, τα οποία έχουν μετατρέψει την ερωτική σας ζωή σε μία στερεοτυπική επαναλαμβανόμενη διαδικασία;
Ανανεώστε τη σχέση σας, με τον τέλειο συνδυασμό ερωτικών απολαύσεων του Ours Weekender Kit, του νέου, αισθησιακού σετ της εταιρίας California Exotics.
Ιδανικό για μια βραδιά στην πόλη ή για μια ξεχωριστή απόδραση το Σαββατοκύριακο, το Ours θα μετατρέψει τις νύχτες σας σε μια πραγματική ερωτική μυσταγωγία.
To Weekender Kit περιλαμβάνει:
• 1 διακριτικό, αθόρυβο, πολλαπλών ταχυτήτων vibrating egg με καλώδιο ασφαλείας, για άμεση και έντονη διέγερση των ερωτογενών περιοχών του σώματός σας, αλλά και του σώματος του συντρόφου σας. Τονώστε την κλειτορίδα, τις θηλές, αλλά και την βάλανο του πέους και τους όρχεις του συντρόφου σας και μοιραστείτε ατελείωτες στιγμές πάθους.
• 1 εύχρηστο τηλεχειριστήριο, το οποίο καλύπτει εύρος 7 μέτρων με καλώδιο ανάκτησης και φως LED, για εύκολη χρήση και στο σκοτάδι. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας ή αφήστε τον σύντροφό σας να παίξει μαζί του και αφεθείτε στη χαρά της απόλαυσης.
• 1 σέτ από τρία ζάρια, τα οποία σας δίνουν ακριβείς οδηγίες για το μέρος του σώματος, το είδος της δραστηριότητας και τον τόπο, στον οποίο θα λάβει χώρα το ερωτικό παιχνίδι.
• 1 gel (15mL) με γεύση κανέλας, Aloe Vera και βιταμίνες A, E, and C, το οποίο αυξάνει φυσικά τη ροή του αίματος στις εξωτερικές ερωτογενείς ζώνες, μεγιστοποιώντας την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

Το vibrating egg είναι αδιάβροχο για διασκέδαση και στο νερό ενώ είναι κατασκευασμένο από ασφαλή για τι σώμα υλικά (συνδυασμός ABS και PU Cote). Οι διαστάσεις του είναι 7 cm x 3.25 cm. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες N και 1 μπαταρία 12V (περιλαμβάνονται).
Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με 3 N μπαταρίες (πωλούνται ξεχωριστά).
Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό για μέγιστη ευχαρίστηση και άνεση.
Το σετ συνοδεύεται από πιστοποιητικό EC-R + TTE.

Δείτε επίσης

Touch Me by Tease & Please
€ 29,80
Good Times Here we Cum! by Kheper Games
€ 21,90   € 16,88
Lesbian Sex Card Game by Kheper Games
€ 13,90   € 9,78
Our First Bondage Kit by Sportsheets
€ 42,90
Stripteuse Set by Bijoux Indiscrets
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή