Gay Sex Card Game by Kheper Games

€ 12,90 € 9,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6230
Είδος Novelties
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Kheper Games
Barcode 825156102343
Καυτό παιχνίδι καρτών για δύο ή…και περισσότερους gay άνδρες με πάνω από 100.000 συνδυασμούς ερωτικών στάσεων και πράξεων για να “χτίσετε” τη δική σας προσωπική φαντασίωση και να απολαύσετε ανεπανάληπτες σεξουαλικές εμπειρίες.

Το Gay Sex της Cheper Games παίζεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Αφήστε την τύχη να αποφασίσει για την φαντασίωσή σας με την κάρτα Fortune Teller. Σχεδιάστε την σεξουαλική σας περιπέτεια, ενόσω μαθαίνετε τα γούστα, τις αδυναμίες και τα πάθη του εραστή σας με την κάρτα Libido Lover ή προσθέστε έναν τρίτο ή και τέταρτο παίκτη με την κάρτα Ultimate Fantasy. Τρεις τρόποι για να παίξετε, 100. 000 τρόποι για να βγείτε νικητές!

Το Gay Sex περιλαμβάνει 50 κάρτες με απεικονίσεις στάσεων και ερωτικών πράξεων σε πέντε διαφορετικά χρώματα (κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει και μία διαφορετική κλίμακα θερμότητας, ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά(ζεστό) ως την ερωτική συνεύρεση (καυτό)), 3 κάρτες κανόνων (μία για κάθε τρόπο παιχνιδιού) και μία κάρτα Unleash Your Fantasy, η οποία δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ελεύθερα τις άτακτες επιθυμίες τους.

Δείτε επίσης

Stress Breasts by Spencer and Fleetwood
€ 12,90
'Lady Bah Bah' Inflatable Celebrity Sheep by Naughty Originals
€ 8,90
Stress Willie by Spencer and Fleetwood
€ 13,90
Lucky Love Dice by Bijoux Indiscrets
€ 13,90
Boobie Squirt Gun by Spencer & Fleetwood
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή