Bedroom Commands by Kheper Games

€ 17,90 € 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5939
Είδος Gift Sets
Εταιρεία Kheper Games
Barcode 825156107201
Παιχνίδι Καρτών με σεξουαλικές και …όχι μόνο, εντολές για ζευγάρια που τολμούν να ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και είναι έτοιμα για πολλές - πολλές αταξίες!

Το Bedroom Commands διαθέτει διπλή τράπουλα με 108 κάρτες, Κάποιες από αυτές περιέχουν αστείες, διασκεδαστικές εντολές και άλλες είναι πιο …αμαρτωλές και περιέχουν μοναδικές ερωτικές προτάσεις που θα ανάψουν για τα καλά…τα αίματα. Η μία τράπουλα είναι για εκείνον, τον 'Dirty Daddy' και η άλλη, για εκείνη, την 'Sexy Bitch'. Το παιχνίδι δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες. Μπορείτε να ενσωματώσετε τις εντολές σε άλλα ερωτικά παιχνίδια με κάρτες ή να τις χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τον εραστή σας, για να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις πιο κρυφές φαντασιώσεις και των δύο σας, αλλά και να ανακαλύψετε καινούριες τεχνικές σαγήνευσης.

Ένα μικρό δείγμα των εντολών:
Εκείνος: Πρόσφερέ μου το ενθουσιώδες πήδημα μιας επίδοξης porn star που προσπαθεί να κερδίσει το πρώτο τσεκ πληρωμής της.
Εκείνη: Κάνε μου έρωτα αργά και αύξησε τον ρυθμό όταν χτυπήσω τα δάχτυλά μου.
Ένα σέξι, τολμηρό παιχνίδι που θα σας βγάλει από τις καθιερωμένες νόρμες και θα σας αποδείξει ότι μπορείτε να είστε κερδισμένοι και στα χαρτιά και στον έρωτα.

Δείτε επίσης

Sex!!! The Game for Any Couple, Thruple, or Quad by Kheper Games
€ 21,90   € 16,28
Kamasutra Poker Game by Tease & Please
€ 25,90   € 22,40
Please Me Set by Tease & Please
€ 29,90
Tease Me by Tease & Please
€ 34,90
Good Times Here we Cum! by Kheper Games
€ 21,90   € 16,88
Επιστροφή στην κορυφή