Fuck Me by Tease & Please

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5995
Είδος Gift Sets
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Tease & Please
Barcode 8717703522297
Τολμήστε να εξερευνήστε τις φαντασιώσεις σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους ερωτικής διασκέδασης με το Fuck Me, το νέο διασκεδαστικό παιχνίδι της εταιρίας Tease & Please.

Το Fuck Me θα σας επιτρέψει να διευρύνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες επιλογές, διαφορετικές από τις προφανείς, ιδιαίτερα απολαυστικές όμως, οι οποίες θα σας προσφέρουν απεριόριστη σεξουαλική ευχαρίστηση. Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά να εκπλαγεί ευχάριστα με τις πολλές και διαφορετικές “δυνατότητες” του παιχνιδιού, μοναδικός στόχος των οποίων είναι η αμοιβαία απόλαυση!

Κάθε στάση και μία διαφορετική εμπειρία και μία διαφορετική ερωτική μέθεξη, καθώς αυτή θα διεγείρει πολύ στοχευμένα συγκεκριμένα ερωτικά σημεία του κορμιού σας. Ένα ζευγάρι ζάρια, μία τράπουλα με 52 τραπουλόχαρτα, στα οποία απεικονίζονται στάσεις του Kama Sutra, καθώς και κάρτες με εντολές στα Αγγλικά ώστε να τις πραγματοποιήσετε, είναι τα απαραίτητα εφόδια για να… ανάψετε τη φωτιά της ηδονής. Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ! Δύο εύκαμπτα δαχτυλίδια πέους, το ένα με δόνηση, θα προσθέσουν έξτρα πικάντικες πινελιές απόλαυσης.

Στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον έξι φύλλα εργασίας, γραμμένα σε δέκα γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Σουηδικά και Νορβηγικά.

Δείτε επίσης

Anal Me by Tease & Please
€ 34,90
Sex Roulette Naughty Play Edition by Tease & Please
€ 19,80   € 15,80
Good Times Here we Cum! by Kheper Games
€ 21,90   € 16,88
Sex!!! The Game for Any Couple, Thruple, or Quad by Kheper Games
€ 21,90   € 16,28
Επιστροφή στην κορυφή