Truth or Dare Erotic Party Edition by Tease & Please

€ 29,80 € 26,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6395
Είδος Sensual Kits
Προέλευση Netherlands
Barcode 8717703521535
Εταιρεία Tease & Please
Θάρρος ή αλήθεια: το δημοφιλές παιχνίδι των πάρτι της παιδικής μας ηλικίας. Υπάρχει άραγε κάποιος που, ως παιδί, δεν το έχει παίξει ποτέ; που δεν έχει αναγκαστεί να μαρτυρήσει κρυφές αλήθειες ή να πραγματοποιήσει τολμηρές προκλήσεις επιζητώντας την επιδοκιμασία της ομήγυρης; Δύσκολο…

Το αγαπημένο παιχνίδι Truth or Dare τώρα και στην σέξι εκδοχή του σε μία σπέσιαλ έκδοση (Erotic Party Edition), ιδανική για τα πάρτι της ενήλικης ζωής μας! Γιατί η διασκέδαση δεν έχει ηλικία!
69 ερωτήσεις…γιατί η αλήθεια είναι το μόνο που μετράει, 69 προκλήσεις…για εκείνους που τολμούν να δοκιμάζουν τα όριά τους. Η απόφαση εναπόκειται σε σας.

Το παιχνίδι παίζεται από 3 ή και περισσότερους φίλους! Ρίξτε κορώνα γράμματα το Truth or Dare Chip που θα βρείτε στο κουτί για να δείτε ποια κάρτα θα σηκώσετε. Με κάθε κάρτα Truth κερδίζετε πόντους για κάθε ειλικρινή απάντηση. Με κάθε κάρτα Dare κερδίζετε πόντους εφόσον ολοκληρώσετε την πρόκληση. Για κάθε ερώτηση που αρνείστε να απαντήσετε ή για κάθε πρόκληση που δεν πραγματοποιείτε, σας αφαιρούνται πόντοι. Όλα επιτρέπονται και…τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Εσείς βάζετε τα όρια.
Παραδείγματα ερωτήσεων και προκλήσεων!

•Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα μάτια κλειστά και τα χέρια σας κατά μήκος των πλευρών σας. Κάθε παίκτης τοποθετεί τώρα ένα χέρι στο σώμα σας. Προσδιορίστε ποιανού χέρι σάς αγγίζει πού.
•Ποια είναι η πιο πονηρή σας φαντασίωση;
•Το άτομο που βρίσκεται στα δεξιά σας κρύβει ένα νόμισμα κάτω από τα ρούχα του. Πρέπει να το βρείτε με τα μάτια κλειστά.
Προσθέστε μία πικάντικη νότα στις γιορτινές σας βραδιές παίζοντας με τους αγαπημένους, ενήλικες φίλους σας Truth or Dare Erotic Party Edition και ποτέ ξανά δεν θα ανησυχήσετε για την επιτυχία του πάρτι σας!

Αν παίζετε με πόντους αποφασίστε, πριν το παιχνίδι τι να περιμένει ο νικητής από τον ηττημένο

Δείτε επίσης

Fifty Nights of Naughtiness by Creative Conceptions
€ 31,26
4 Play Games by Kheper Games
€ 22,90   € 18,90
Blaze Ultimate Bondage Set Luxury Fetish Dream Toys
€ 78,90   € 69,80
Hedonism Sticker Game Set Kheper Games
€ 9,87
Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition
€ 29,80   € 26,85
Επιστροφή στην κορυφή