Blaze Ultimate Bondage Set Luxury Fetish Dream Toys

€ 78,90 € 69,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7950
Είδος Sensual Kits
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677086
Υλικό Polyurethane / Polyester / Neopren / ABS / PVC
Ανακαλύψτε την αμαρτωλή ευχαρίστηση του BDSM και βιώστε ανεπανάληπτες kinky εμπειρίες με το υπέροχο Ultimate Bondage Set, το νέο σετ δουλείας από την πολυτελή συλλογή Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.
Το κιτ είναι υπερπλήρες! Περιέχει 10 πανέμορφα αξεσουάρ, όλα όσα δηλαδή ένας ενθουσιώδης λάτρης του φετίχ μπορεί να χρειαστεί στις ερωτικές του συνευρέσεις:

Wrist cuffs: Ένα ζευγάρι χειροπέδες καρπού με αλυσίδα, ιδανικές για δυνατό, σκληρό παιχνίδι. Διαθέτουν γούνινη επένδυση στο εσωτερικό τους για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και τραυματισμούς.

Ankle cuffs: Ένα ζευγάρι ποδοπέδες με αλυσίδα για ακινητοποίηση των ποδιών.
Και τα δύο αυτά αξεσουάρ ασφαλίζουν μέσω κομψών, μεταλλικών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας απόλυτα ακινητοποιημένο. Μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους για απόλυτη στέρηση των κινήσεων.

Feather Tickler: Ένα υπέροχο μαύρο φτερό, το μεταξένιο, απαλό άγγιγμα του οποίου θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας και θα σας γεμίσει χαρά και προσμονή για ό,τι…επακολουθήσει.

Collar And Leash: Ένα κομψό και αισθησιακό κολάρο με μαλακή επίστρωση γούνας στο εσωτερικό του, το οποίο θα κρατήσει το ταίρι σας υπό πλήρη έλεγχο. Συνδυάζεται με ένα μακρύ, αποσπώμενο λουρί για στιβαρό κράτημα.

Ball Gag: Ένα υπέροχο φίμωτρο για να κρατήσετε το στόμα του εραστή σας…σφραγισμένο για τα καλά. Η μπάλα διαθέτει οπές αναπνοής για παιχνίδι διαρκείας, ενώ ο ανθεκτικός μαύρος ιμάντας ρυθμίζεται πλήρως, μέσω μίας μεταλλικής αγκράφας, κρατώντας το Gag σταθερό στην θέση του.

Blindfold: Μία υπέροχη μαύρη μάσκα για να του /της κλείσετε τα μάτια και να τον
/την καταστήσετε έρμαιο των ορέξεών σας.

Nipple Clamps with Beads: Σέξι σετ σφιγκτήρων για θηλές με λαμπερές χάντρες σε κλασικό σχήμα καλυμμένοι με απαλό καουτσούκ, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα τραυματισμού ή/και εκδορών της επιδερμίδας.

Paddle: Ένα must have αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή κάθε ορκισμένου οπαδού του spanking. Ρίξτε τον εραστή σας στο κρεβάτι και “τιμωρήστε” τον αυστηρά για τις αταξίες του!

Whip: Ένα υπέροχο flogger με ουρές από τεχνητό δέρμα, απαλές στο άγγιγμα και την υφή και ταυτόχρονα εξαιρετικά σκληρές και τσουχτερές κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με το γυμνό δέρμα του…άτακτου υποτακτικού σας.

Bondage Rope: Ένα ανθεκτικό σκοινί για να μυηθείτε στην τέχνη του Shibari/Kinbaku, του ιαπωνικού ερωτικού δεσίματος.

Το ιδανικό σετ για να δοκιμάσετε με ασφάλεια νέους, απολαυστικούς τρόπους ερωτικού παιχνιδιού. Για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Να καθαρίζετε τα αξεσουάρ του σετ μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε μολύνσεις ή άλλα δυσάρεστα προβλήματα Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ένα απολυμαντικό gel και ένα πανί από μικροΐνες.

Δείτε επίσης

The Card Game of Sexual Positions by Kheper Games
€ 11,90   € 9,84
4 Play Games by Kheper Games
€ 22,90   € 18,90
Touch Me by Tease & Please
€ 29,80
Ours Weekender Kit by Calexotics
€ 38,90
Lust! The Passionate Game For Two by Kheper Games
€ 34,90
Επιστροφή στην κορυφή