Sweet Punishment Kit by Sportsheets

€ 54,90 € 46,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4523
Είδος BDSM / Sensual Kits
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709100872
Χρώμα Μαύρo
Έχετε αρχίσει να βρίσκετε τα κλασικά Pre-sex games ανιαρά; Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα και να προσθέσετε μικρές spicy και dark πινελιές στην ερωτική σας ζωή.

Το Sex & Mischief Sweet Punishment Kit είναι το ιδανικό σετ για να ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας στον μαγευτικό κόσμο του S&M.
Το Sweet Punishment Kit περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μεταλλικές σέξι χειροπέδες με γούνινο κάλυμμα, για αισθησιακό και άνετο παιχνίδι, μία απαλή κόκκινη, σατέν μάσκα για πλήρη κάλυψη των ματιών και ένα paddle από faux-δέρμα για γλυκές “τιμωρίες.

Παραχωρήστε τον έλεγχο στον εραστή σας, παραδοθείτε στις “άγριες” διαθέσεις του και αφήστε τον να κάνει παιχνίδι. Αφεθείτε στο ευχάριστο σκοτάδι με την ανθεκτική, διπλής όψεως μάσκα με την μαλακή επένδυση και τους άνετους ιμάντες, μείνετε ακίνητη με τις κομψές, γούνινες χειροπέδες και καλωσορίστε την τιμωρία σας, η οποία θα έρθει άμεσα, με το όμορφα διακοσμημένο, μαύρο Paddle, το οποίο θα σας εντυπωσιάσει με την πολυτελή ανάγλυφη διακόσμηση XOXO, σε έντονο κόκκινο, αλλά και θα σας ξαφνιάσει με την εντυπωσιακή δυναμική του.
Οι χειροπέδες διαχωρίζονται με μια απλή, αλλά ανθεκτική αλυσίδα, συνοδεύονται από ένα σετ κλειδιών, και περιλαμβάνουν μηχανισμό ταχείας αποδέσμευσης, σε περίπτωση που χάσετε τα κλειδιά.

Το Sweet Punishment Kit ήρθε για να σας χαρίσει σαγηνευτικές, kinky εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Δείτε επίσης

Pink and Black Bondage Leather Collar and Leash by Loving Joy
€ 36,90   € 28,90
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Silicone Collar & Lead Set Black by Loving Joy
€ 38,80
Beginner's Bondage Kit Red (8 Piece) by Loving Joy
€ 48,90   € 43,90
Blaze Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys
€ 28,90   € 22,26
Επιστροφή στην κορυφή