We've Never...but We Will for Adventurous Couple by Kheper Games

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8549
Είδος Gift Sets
Εταιρεία Kheper Games
Προέλευση U.S.A
Barcode 825156107898
Μοιραστείτε υπέροχα παιχνίδια, μικρά, αθώα μυστικά και οικείες, ερωτικές εκπλήξεις με το ξεχωριστό We've Never... But We Will, το νέο σέξι παιχνίδι για ζευγάρια από την Kheper Games.

Το παιχνίδι "We Have Never...But We Will " είναι ένα τυπικό παιχνίδι "I never", μόνο λίγο πιο τολμηρό και σεξουαλικό, αφού η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε για να ιντριγκάρει τους απανταχού εραστές.

Το σετ περιλαμβάνει 160 κάρτες χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες:
40 Κάρτες με Τοποθεσίες, 40 Κάρτες Διασκέδασης και Παιχνιδιού, 40 Κάρτες Ερωτικών Βρωσίμων και λοιπών Απολαύσεων και 40 Κάρτες Φαντασίας και Παιχνιδιών Ρόλου μαζί με ένα spinner, δύο φακέλους But We Will " και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Περιστρέψτε το spinner για να δείτε από ποια κατηγορία πρέπει να επιλέξετε κάρτα και τραβήξτε μια. Διαβάστε στον εραστή σας την σεξουαλική δραστηριότητα που αναγράφεται επάνω στην κάρτα και πείτε αν την έχετε πραγματοποιήσει. Αν δεν την έχετε, αποφασίστε αν επιθυμείτε να την πραγματοποιήσετε στο μέλλον μαζί. Εάν συμφωνήσετε αποθηκεύστε την κάρτα στον φάκελο και κάντε μία πρόποση για την επερχόμενη…περιπέτεια.

Σε ιδανικό travel size για να το παίρνετε παντού μαζί σας
Γλώσσες: Αγγλικά Ισπανικά.

Δείτε επίσης

Anal Me by Tease & Please
€ 34,90
Tease Me by Tease & Please
€ 34,90
Please Me Set by Tease & Please
€ 29,90
Kamasutra Poker Game by Tease & Please
€ 25,90   € 22,40
Intimacy The Sex Game for any Couple Kheper Games
€ 34,90   € 32,90
Επιστροφή στην κορυφή