JoyRings Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy

€ 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7060
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963520
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία 3 × LR44
Φορέστε το υπέροχο Vibrating Cock Ring, το νέο, δονούμενο δαχτυλίδι αγάπης από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy και δείτε το μόριο σας να σκληραίνει στη στιγμή και να πάλλεται από ανυπομονησία και ζωντάνια.

Μοντέρνο, δυναμικό και σέξι, το Vibrating Cock Ring σχεδιάστηκε με γνώμονα την αμοιβαία διπλή ευχαρίστηση. Με ελαστική περίμετρος και ομαλή, μεταξένια απαλή υφή. ο κομψός αυτός δακτύλιος προσφέρει τέλεια εφαρμογή, ισχυροποιώντας τη στύση και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, ενώ ο αποσπώμενος δονητής – σφαίρα (bullet vibrator) μονής ταχύτητας, ο οποίος τον συνοδεύει, χαρίζει με τις ήπιες γλυκές δονήσεις του αμέριστη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους.

Το Vibrating Cock Ring είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας και υφής υγρή σιλικόνη, 100% υποαλλεργική για άνετη, ασφαλή χρήση.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο μόριό σας και τοποθετήστε τον δακτύλιο στη βάση του πέους σας. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως.

Μετά τη χρήση πλύντε το toy προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.
Διαστάσεις: 6,5cm χ 5,8cm. Εσωτερική διάμετρος: 3cm
Χρόνος χρήσης: 30 λεπτά
Απαιτούνται 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)

Δείτε επίσης

Sphinx Red Evolution Vibrating Cock Ring by Dream Toys
€ 47,90   € 42,78
Enduro Stretchy Silicone Cock Ring by Nexus
€ 14,90
Silicone Vibrating Textured Cock Ring Black Loving Joy
€ 22,80
Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Επιστροφή στην κορυφή