Ivy Romance Vibrating Cock Ring by Dream Toys

€ 45,90 € 39,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8015
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 6,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679547
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την πολυτελή συλλογή Romance της εταιρίας Dream Toys, μία κομψή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε βαθύ μπορντό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και αληθινή αριστοκρατική εμφάνιση.

Τονώστε την αντρική σας φύση και χαρείτε και πάλι σφύζουσες, ευμεγέθεις στύσεις διαρκείας και έντονους, συναρπαστικούς οργασμούς με το εξαιρετικό Ivy, το νέο δαχτυλίδι πέους από την κομψή συλλογή Romance.

Το Ivy διαθέτει έναν ελαστικό, αντιολισθητικό δακτύλιο, σχεδιασμένο να εφαρμόζει τέλεια γύρω από το πέος με ανάγλυφη υφή σε σχήμα ρόμβου στο πάνω μέρος του για μοναδική τόνωση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της επαφής και ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικά μοτίβα πάθους και 3 ταχύτητες δόνησης για ροκάρετε στον δικό σας προσωπικό ρυθμό. Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.
Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη άριστης ποιότητας, είναι απόλυτα αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7), ενώ είναι και εύκολα επαναφορτιζόμενο μέσω του παρεχόμενου USB καλωδίου. Απλή λειτουργία με ένα μόνο κουμπί.

Ένα ερωτικό αντρικό αξεσουάρ, με υπέροχη μεταξένια υφή, ιδανικό για τους αρχάριους του είδους, για τους απαιτητικούς, αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν την συλλογή των ερωτικών παιχνιδιών τους.

Σε όμορφη συσκευασία. Μία πολύ καλή πρόταση για δώρο σε γιορτές, γενέθλια, επετείους κλπ
Μέγεθος: 6,5 cm, διάμετρος: 4,3 cm

Δείτε επίσης

Tri-Rings Set of 3 Blue by CalExotics
€ 10,90   € 7,50
Leather Multi-Snap Ring από την CalExotics
€ 18,90   € 17,80
Fantasstic Vibrating Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 32,90   € 28,90
Rev-Rings Silicone Cock Ring 42 mm Loving Joy
€ 12,90
Tri-Rings Set of 3 Flesh by CalExotics
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή