Silicone Vibrating Textured Cock Ring Black Loving Joy

€ 22,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9087
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Τροφοδοσία 3 × LR44
Barcode 5060211965548
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε μαγικές στιγμές διέγερσης τόσο εσείς όσο και η σύντροφό σας με το υπέροχο Silicone Vibrating Textured Cock Ring, το νέο, διεγερτικό δακτυλίδι πέους με την υπογραφή της Loving Joy.

Κομψό και καλαίσθητο, σε πολυτελές μαύρο χρώμα, με απαλή υφή και μεγάλη ελαστικότητα, ο δακτύλιος είναι μελετημένος να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη βάση του πέους, αγκαλιάζοντάς το σφικτά, απομονώνοντας και περιορίζοντας με τον τρόπο αυτό τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στύσης, την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, αλλά και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας του σεξ.

Το ring συνοδεύεται από αποσπώμενο vibrator τύπου σφαίρα (bullet vibrator), μονής ταχύτητας το οποίο είναι τοποθετημένο στην κορυφή του παρέχοντας στοχευμένη δόνηση. Επιπλέον, η επιφάνεια του δαχτυλιδιού στο άνω τμήμα του καλύπτεται με εξογκώματα και ραβδώσεις για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση κατά την τριβή με την κλειτορίδα! Το δονητάκι μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί μόνο του.
Με ένα μόνο κουμπί on / off για ευκολία στη χρήση.

Το Silicone Vibrating Textured Cock Ring είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη, ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα και είναι αδιάβροχος για παιχνίδι και στο νερό.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο μόριό σας και τοποθετήστε τον δακτύλιο στη βάση του πέους σας. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως .

Μετά τη χρήση πλύνετε το toy προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Χρόνος χρήσης: 30 λεπτά
Απαιτούνται 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 7,2 x 4,5 cm και έχει εσωτερική διάμετρο 2,5cm.

Δείτε επίσης

Stay Hard Cock Rings Black (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,70
Fantasstic Vibrating Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 32,90   € 28,90
Bibi Vibrating Cock Ring Vivre Dream Toys
€ 52,90   € 38,08
Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Perfect O Love Ring by Fifty Shades of Grey
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή