Sensation Vibrating Rabbit Love Ring Fifty Shades of Grey

€ 49,70 € 40,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7639
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 5060897572665
Προέλευση United Kingdom
Προσφέρετε σε σας και στην σύντροφό σας την απόλυτη στύση και απογειώστε την ευχαρίστηση με το ξεχωριστό Vibrating Rabbit Love Ring, το νέο, υπέροχο δαχτυλίδι πέους με λαγουδίσια αυτάκια από την αισθησιακή συλλογή Sensation της Fifty Shades of Grey.

Κατασκευασμένο από μεταξένια απαλή και λεία σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, το δαχτυλίδι, λόγω της ελαστικότητάς του, εφαρμόζει τέλεια στο πέος περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στύσης και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης. Επιπλέον, τα δύο χαριτωμένα αυτάκια του τονώνουν την κλειτορίδα της συντρόφου σας χαρίζοντάς της έξτρα διέγερση, ενώ η λειτουργία δόνησης με τα 15 διαφορετικά μοτίβα, τα οποία είναι στη διάθεσή σας με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού, μεγιστοποιούν περαιτέρω την απόλαυση προσφέροντας και στους δυο σας ισχυρούς οργασμούς.

Το Love Ring είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της χαράς, ενώ είναι και 100% αδιάβροχο για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να το απολαμβάνετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χωρίς φθαλικές ενώσεις. Τοποθετείται και αφαιρείται με ιδιαίτερη ευκολία.

Δείτε επίσης

Ramrod Smooth Silicone Cock Ring 3Pack by Dream Toys
€ 19,80   € 17,28
Ramrod Vibrating Cock Ring with Black Bullet by Dream Toys
€ 34,90   € 29,63
Flirts Smooth Silicone Vibrating Cock Ring Purple by Dream Toys
€ 29,80   € 22,40
Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Silicone Stud Lasso Adjustable Cock Ring by Calexotics
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή